fredag 15. april 2016

Lady minerals kalkmaling pris

Lady minerals kalkmaling pris

Byggprodukter for nordisk klima. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Se vårt store utvalg av produkter. LADY Minerals kalkmaling tar naturen på alvor, og resultatet blir både matt, mykt og varmt.


Lady minerals kalkmaling pris

Fargene vi har valgt er trygge, gode og velkjente nyanser som er vakre på vegg. Teksturen er tidsriktig matt, og danner grunnlaget for et rått, industrielt og tidløst uttrykk. En perfekt kulisse for design og håndverk i keramikk og deilige tresorter.


Les tester og omtaler før du kjøper. Så enkel å bruke at alle kan lykkes med å skape personlige overflater. Malingen brukes til slette vegger og underlag som bygningsplater, puss, samt sparklede flater og betong innendørs i tørre rom. Lady Minerals kalkmaling tar naturen på alvor, og resultatet blir både matt, mykt og varmt.


Lady minerals kalkmaling pris

Fargekart med Lady minerals kalkmaling farge, og noen fargeråd for å lykkes med produktet. På områder med risiko for vannsøl og slitasje anbefales et toppstrøk med LADY MINERALS SEALER som gir en robust og slitesterk forsegling uten at det går på bekostning av utseende. Det er en vannbestandig, slitesterk maling som gir vakre, levende vegger med et unikt fargeutterykk og en kalket overflate. Gjør det enkelt å skape effektfulle og personlige vegger. Jotun tilbyr også gratis utsendelse av alle sine fargekart.


Jotun Minerals er ekstremt nem og sjov at arbejde med. Se og bestill fargekartet her. Det er trygge, velkjente LADY -farger som er spesielt utviklet for vegg. Det sier Anne Favretto, Regional Brand Manager i Jotun.


Endelig en etterlengtet, magisk løsning for deg som vil fjerne gammel tapet på enklest mulig måte! Uttrykket bestemmes av måten malingen påføres. Nå er det også enda enklere å finne din kalkmalingsfarge.


Nytt digitalt fargekart. Den gir en varm og lun ramme til den koselige sofakroken. Sealeren bevarer det naturlige matte utseende, og gir i tillegg slitestyrke og vannbestandighet. Vakre kalkede vegger. Kalkmaling lady minerals a-base 0. Mange sier med begeistring at det GØY å male med kalkmalingen.


Lady minerals kalkmaling pris

Møbler bør du male med LADY Supreme Finish som du også får i helt matt hvis det er den matte effekten du er ute etter. Jotun anbefaler imidlertid Lady Supreme Finish når du skal male møbler. Det er farger som allerede selger godt i Skandinavia, sier Nina Klæboe Mørkve, skandinavisk fargesjef i Jotun Deocrative Paints.


Vi tror mange ønsker seg en vegg eller to i kalkmaling , men kanskje ikke på alle veggene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg