tirsdag 26. april 2016

Antikke møbler til salgs

Stort utvalg av fint interiør. Møbler, dekor, trendy småbord og speil. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Antikke møbler , Torget. Gå til søk Gå til resultat. Vi har alt fra antikke bondemøbler, retro møbler og interiør, til nye lysekroner samt mange andre godbiter. Vi har Norges største utvalg av Retro møbler utstilt i ett og samme ste i butikklokalet vårt!


Retro møbler : Vi fokuserer for tiden på all Retro møbler og interiør fra 60-tallet, blant annet teak, palisander og eik. Bordplaten og noen av stolene trenger puss og stell. Vi har nå treff innen antikke møbler -kategori.

Finn antikke møbler nå. Stoffet er forholdsvis helt og pent, men flekk på en stol (bilde). Spisestoler har noe løse ben. Selges fortrinnsvis samlet. God oppbevaringsmuligheter i kiste.


Flotte, solide antikkmøbler til salgs. Prisene er veiledende det vil si at bud kan komme i betraktning. Kjøp og selg antikviteter, glass, krystall, møbler , smykker og bestkk på auksjoner og til fastpris på QXL. FINN er hele Norges markedsplass.


Normal slitasje etter alderdom må likevell påregnes. Her finner du nesten hva som helst. Vi har resultater for Gamle møbler ønskes kjøpt til de beste prisene. Abonner på nyhetsbrev.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av.

E-post feltet bør ikke være tomt. Møbelbutikk i Bergen med nettbutikk. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Sykkel Rulle Elite Volare. Køb brugte og antikke møbler billigt på GulogGratis.


Vi samler alle annonser fra hundrevis av markedsplasser så du enkelt kan søke gjennom alt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg