fredag 22. april 2016

Oppheng gardinstang

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg?

Mønstrede gardiner i ulike former. Enkel og billig handel på Cellbes. Gardinstang - Alltid mange varianter. Kjempe utvalg av kraftige magneter og magnetiske løsninger. Kontakt oss om for spesiell bestilling.


Trenger du gardinoppheng? Hos Kid har vi et stort utvalg av gardinstenger, hemper, ringer og skinner som passer alle gardintyper.

Når du skal velge en gardinstang til en gardin med hemper avgjør målet på hempene hvilken gardinstang som fungerer. Syr du gardinen din med hemper selv pass derfor på å ha tilstrekkelige store hemper. Se til å montere gardinstangen høyt nok opp slik at hempene kommer overfor vinduet. Heng opp gardinene dine med en lekker og praktisk gardinstang. Valg av gardinstang er med på å gi et helhetlig uttrykk rundt vinduene dine.


Vi har lange og korte gardinstenger og gardinskinner, som både er flotte å se på og enkle å henge opp gardinene dine på. Her har vi samlet noen tips til oppheng som gir deg mulighet til å påvirke hvordan uttrykket blir. Standard plassering av gardinstangen.


Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av.


Hjørneskjøter brukes når du skal henge gardiner rundt eller i et hjørne. Om du ønsker å skjerme for lysinslipp fra sidene av vinduet monterer du en gardinstang med buete endestykker - veldig populært til lystette gardiner. Og om du skal henge opp gardiner på vanlig måte kan du smykke endene av stangen med et par fine endestykker.


Med gode oppheng og kvalitet i alt fra stenger til skruer blir det lett å skifte gardiner.

Ta hensyn til stemningen du vil skape, og til proporsjonene. Det er mye måling med gardiner. Hva er veltilpasset boligen?


Har du en gammel klassisk leilighet på Frogner i Oslo, kan du ikke ha samme oppheng som en ny leilighet på Tjuvholmen. Jeg sier bestandig at gardiner er en del av møblementet, sier hun. Da brukes ofte en gardin skinne.


Her finner du gardinspiraler, kroker og øyeskruer som brukes når du skal henge opp små gardiner og andre stoffstykker. Når du har funnet ut hvilket oppheng du skal ha, se på tegningens piler hvilket punkt det skal måles fra (se tegning over). De reduserer også støy utenfra og bidrar til å holde kulden ute (eller varmen).


Spennstangen som er brukt her er fra Kid interiør. Den kan benyttes i vindusrammer mellom og 1centimeter brede, og koster 8kroner. Lignende løsninger får du også fra blant annet Princess og Kirsch - rett og slett de fleste velassorterte forhandlere og produsenter av gardiner og oppheng.


Toso Norge AS er leverandør av et stort utvalg av gardinoppheng, liksom gardinstenger- og skinner, liftgardin-teknikker og rullegardiner. Vi setter vinduet i fokus. Alle produktene lages.


Klikk her for å se Kirsch produkter, få inspirasjon og tips til hjemmet ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg