mandag 4. april 2016

Lime støpejern

Limet er vannfast og tåler ekstreme temperaturer, støt og slag, noe som gjør det utrolig godt egnet til bruk i krevende miljøer. Ettersom det er så sterkt, passer det også utmerket til å lime dårlig passende bruddflater med. Tørketid: 1–timer, etter timer er av full styrke oppnådd. Flere typer støpejern har vist seg å kunne sveises med vanlig MIG sveis. Jeg har selv sveist ringplate til gammel støpejern kjøkkenvedovn og støpte smijernsornamenter i støpejern.


Til og med varmevekslere til båtmotorer har jeg sveist med MIG. Gjør en prøvesveis på et par cm. Mellom døren og de støpte delene kan man få aluminiumslister i fargene sort, rø sølv eller kobber mot tillegg i pris. Scan- Line støpejern finnes også med klebersteintopp. Støpejern har en unik evne til å holde på varmen.


Som regel trenger man bare å bruke halvparten så mye varme på platen som man vanligvis gjør. PAM Norge leverer støpejernsrør, rørdeler og ventiler til norsk vannbransje, og vi har en solid posisjon innenfor ledningsnett i Norge. Rørgater til vannkraftindustrien er også et viktig område for oss, i tillegg til MA - et avløpssystem i støpejern til bruk i større bygg. Våre produkter og løsninger er tilgjengelige via grossist. Tecer svært universell og erstatter monteringslim, trelim, polyuretanmasse, silikon, sanitærsilikon, akryl, butyltetting, vinduskitt etc.


Gulvsluk - støpejern. Alle Joti og Purus støpejernssluk har et innvendig og utvendig belegg av epoxy. Epoxy har svært god vedheftsegenskaper til andre materialer og god resistens mot løsningsmidler og baser.


Supersterk reparasjonspasta. Er meget enkel å jobbe me lett å applikere. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Peisovnen er produsert i en kombinasjon av stål og støpejern i en rund fasong.


Men gjør denne jernholdig metall krystallstrukturen det noe sprøtt og utsatt for pauser og brudd under spenning. Hvis du arbeider med litt ødelagt av ikke-bærende støpejern rundt huset, avvike den grunnleggende prosessen med liming metall tilbake sammen ikke mye fra lime andre typer materialer. Jeg har lappa mange motordeksler med det da jeg var trialkjører og stadig måtte lime skader på deksler og motorblokk, til og med støpe områder på 2-cmJeg har også erstattet nivå øye i bremsevæskebeholder med to komponent. Loctite har en som tåler varme vet jeg.


Kina er kreditert med oppfinnelsen av støpejern i det 4. Det ble brukt første til å lage våpen, gryter, jordbruksredskap og pagoder. Gikk mekken på yrkesskolen før jeg begynte på teknikkern, og der var jeg borti sølvlodd. Den distribuerer varmen jevnt og holder godt på den. Egnet seg til å sammenføye deler med små klaringer husker jeg.


Lime støpejern

Fløt lett og trakk seg opp i små spalter ved rett temperatur. Vil denne metoden kunne egne seg for mitt ptosjekt for sammenføying av svartstål og støpejern ? Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg