fredag 1. april 2016

Valnøtt plank

Vi lagerfører plank i de mest populære treslagene som eik, ask, lønn, amerikansk valnøtt , bøk og kirsebær – i tillegg til flere andre treslag. Det meste som lagerføres er i fallende bredder – det vil si at bredden på planken er optimalisert ut i fra stokken den den kommer i fra. Selges ut i fra volum.


Volum pris er gitt i kollonen. Plater mdf og kryssfiner.

Valnøtt , Eik, og Alm. Har ikke plater til bil hengere etc. Se våre forskjellige alternativer og finn gulvet som passer best for. Bordplaten kan sortbeises i ask eller eik, samt røktbeiset oljet eik mot et tillegg på av prisen. På bordplaten i villeik og splint valnøtt vil sprekker og kvist være en del av bordets uttrykk.


Det er særlig kjent for de velsmakende nøttene. Det blir opptil m høyt og har en vid krone.

Barken er lysegrå og glatt og blir furete på eldre trær. Margen i kvistene er kamret, altså oppdelt av tverrgående, parallelle skillevegger. Velkommen til Billingstad Trelast - En hyggelig trelasthandel! Vi tar forbehold om at prisene på internettsiden kan avvike fra prisene vi har i butikken vår. Det jeg lurer på er hvor man kan få kjøpt plank av eik, lønn, ask, bambus, hasselnøtt og andre tresorter som litt finere møbler og gjenstander ofte kan være laget av.


Eik heltregulv og eik plank til trapp. Vi har fått flotte bilder fra hytta til en kunde fra Vestlandet. De kjøpte eik heltregulv 20x180mm av oss som de har hvitpigmentert selv. Vi har også levert 50mm tykk eik plank som de har bearbeidet og benyttet til denne flotte trappen. Virkelig flott har det blitt.


Handle raskt og enkelt med hjemlevering til. Laminat Plank - Italiensk valnøtt. Flott og praktisk planke laminatgulv i Italiensk valnøtt , med matt og varm overflate.


Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Tenker at en baffel i for eks valnøtt kunne vært innmari pent.

Legg til favoritter Legg til i. Vi leverer i tillegg dører og benkeplater med mer. Parkett og laminat til ekstra lave priser. Bredt utvalg av kvalitets produkter.


Bestill direkte i vår nettbutikk. MegaFlis fører en rekke typer av laminatgulv. Hos oss finner du laminatgulv fra de kjente merkevarene Berry Alloc, Pergo og Egger. I tillegg til gulv, fører vi. Vi har alt fra klassiske eikegulv til nye og spennende gulv i ulike tresorter som bøk, bjørk, ask og valnøtt.


Når du kjøper Treverk, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg