mandag 25. april 2016

Eggholder i plast

Vi har eggholder blandt vårt utvalg smarte kjøkkenprodukter. Finn laveste nettpris her. Praktisk eggholder , med rom til seks egg. Eggholderen har håndtak. Ypperlig til oppbevaring i tursekken.


Velkommen til vår nye nettbutikk!

Europris har alltid gode tilbud på diverse produkter relatert til sesongen. Frittstående, kompressordrevet kjøleskap med fryseboks, grønnsaksskuff, to glasshyller, tre dørhyller og eggholder. Innvendig er det også blendingsfri belysning og panel med strømbryter og temperaturinnstilling. Døren kan både høyre- og venstrehengsles.


Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Gjelder ikke allerede nedsatte varer, varer merket med. Velg Klikkhent-knappen for å se hvilke butikker som har varen du ønsker tilgjengelig.


Den kan romme opptil egg, og hjelper deg med å holde orden i kjøleskapet og utnytte plassen maksimalt.

Laget av nærmest uknuselig plast. Egg har siden tidenes morgen vært en viktig råvare på alle våre frokostbord. Uansett om du vil nyte et smørbrød med eggeskiver, eller om du spiser egget som det. Flott eggholder med håndtak Plass til egg. Kan puttes i sekken og eggene kommer hel frem.


Til deg som har kjøpt et nytt Siemens studioLine-produkt har vi et unikt fornøyd kunde-tilbud som gir deg tid til å sette dine nye studioLine-produkter på prøve. Det familieeide selskapet holder til i Canada, og har et sortiment som spenner om det meste av utstyr du trenger, og utstyr du ikke viste du trengte, som brødrister, fyrstikker og hurtig reparasjonsutstyr, eggekartong og lyktholder, boksåpner, grillspyd og mye, mye mer. Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter samtycker du till vår policyförklaring.


Kjøp Plast på Kelkoo. I løpet av 1dager rekker du å bli godt kjent med Bosch-produktet ditt. Vi vil være sikre på at du blir fornøy hvis ikke kan du levere produktet tilbake.


Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt. Du vil motta informasjon om produkter, tilbud. Integrert kombiskap som holder maten fersk opptil to ganger lengre. LowFrost minsker behov for avriming. Eggboks har plass til egg som plasert i to lag av denne plast Eggeske.


Oppbevaringsboks til egg perfekt for å oppbevaring av mange egg i kjøleskapet uten at det tar mer plass enn nødvendig! Kompakt og solid oppbevaringsløsning til to egg lagd av praktisk talt udestruerbar plast.

Boks eller etui, eggholder , eggboks, til oppbevaring og trygg transport av egg. Blå plast , for egg. Du kan trygt ta med eggene på tur. Denne eggholderen i plast sitter på hyllen i kjøleskapsdøren.


Høyres Heidi Nordby Lunde retter en advarende pekefinger til Ap etter at leder i partiets arbeidslivsutvalg, Arild Grande, har startet en flørt med sekstimers-dagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg