mandag 11. april 2016

Lage sokkel til kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken.


Lage sokkel til kjøkken

Groot assortiment Sokkel. Of je nu dagelijks klust of één keer per jaar. GAMMA is er voor iedere klusser! De grootste collectie tuinsokkels hier! Tuinsokkels tegen de laagste prijzen.


En helt vannrett sokkel til det nye kjøkkenet er en forutsetning for suksess. Kommer du godt i gang med sokkelen, er det i virkeligheten en forholdsvis enkel oppgave å lage et kjøkken selv. Sokkelen fjerner alle gulvets ujevnheter, slik at det blir enkelt å sette opp kjøkkenskapene.


LES OGSÅ: Perfekt sokkel til det nye kjøkkenet. SMART TIPS: Lag plass til sokkelskuffer. Før du bygger sokkelen, bør du vurdere om du har bruk for skuffer i den.


Skuffer er smart, men de gjør det også litt vanskeligere å lage sokkelen. Men om du vil lage ditt eget eget kjøkken , så er også det mulig, og ikke altfor vanskelig. Du kan nemlig jukse deg til et nytt kjøkken ved hjelp av en gammel innredning.


Da får du et kjøkken med innfelte dører og tradisjonelt utseende. Sokkellist må kuttes til benhøyde, derfor ca like lett å lage sokkel selv. Finn en kjøkkensokkel eller sokkeltilbehør til det nye kjøkkenet ditt hos HTH. En sokkel på kjøkkenet er viktig – både i forhold til å stabilisere kjøkkenet samt sørge for at elementene på kjøkkenet ditt er i vater.


En kjøkkensokkel har også vesentlig betydning for designuttrykket, som absolutt ikke må undervurderes. Bruk laser eller vater for å lage en vaterstrek som bærelekten festes etter. Ta hensyn til stikkontakter og lignende, slik at lekten deles opp der det er behov. Mål avstanden og sag lekt.


Lage sokkel til kjøkken

Forbor lekt, sett lekt etter strek på vegg. Om benken skal stå for seg selv fraråder jeg deg til å bruke IKEA sine sorte plastikkben med mindre du ønsker deg en gele-benk. Men det er like lett å lage sokkel selv.


Vi brukte bare 21mm terrassebord til sokkel , limt med silikon på gulvet og skrudd med korte skruer gjennom bunn på skrog( skruer når ikke i gulvet). Et Fossline- kjøkken er greit å montere, men nøyaktighet er likevel viktig for et godt resultat. Bør jeg lage ferdige vegger hele veien rundt (panel) før kjøkkeninnredningen skal inn? Kun sokkel er tilstrekkelig til at kjøkkenet ser greit ut.


Lage sokkel til kjøkken

Faktum, kjøkkenet som kjøpes av rundt 40. Vi har derfor valgt å lage en litt enklere. I en tid da kjøkkenet brukes til koselig samvær med venner og familie, må kjøkkenet fungere.


Kjøkkenet er midtpunktet i mange boliger. Vår kjøkken -darling er oppdelt i kjøkkenserier og har sin egen unike historie. Se alle mulighetene her!


Grandekjøkken monteres med justerbare sokkelbein og dekksokkel. Sokkelbein og dekksokler bestilles separat. Høyden som oppgis er skap uten sokkel.


Sokkel til benkevanger og høyskapvange bestilles også separat. Sokler finner du her. Monteringsanvisning til soklene finner du her.


Litt mer av forslaget til ny planløsning hos denne kunden kan du lese om HER. Det er praktisk med benk dersom det er lite plass igjen i rommet til spisebord og stoler. Flyttbar sittebenk med hjul.


Det er også mulig å ha hjul på sittebenken istedenfor sokkel dersom man ønsker å kunne flytte benken. Skapdører kjøkken fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Det er enkelt å fornye kjøkkenet uten å bytte alt inventar. Bestill nye skapdører til et eller flere skap.


Lage sokkel til kjøkken

Her finner du skapdør i både matt og høyglans hvit samt eik. Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på Min side oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg