fredag 15. april 2016

Treningshekk

Treningshekk

Treningshekker av plast for løpe- og. Rask levering og problemfri retur. Stort utvalg av fotball- og sportsutstyr for barn og voksne til gode priser.


Treningshekk

En bane kan bestå av seks eller åtte treningshekker ­etter hverandre. Brukes gjerne i hinderløyper med flere he. Lette hekker produsert i kraftig PVC-rør. Perfekt hinder for raske kneløft, løpsøvelser og hopp. Både til forlengs og sidelengs trening.


Med en lang og begivenhetsrik historie regnes SELECT som en av verdens ledende produsenter av håndsydde baller. Det innovative danske selskapet produserer tre. Dette hinderet spretter opp igjen når det blir revet ned. Et perfekt treningsredskap med. Klubbrabatt til alle, 3dagers fri returrett, betal med Klarna, Vipps eller faktura.


Ji sport er et veletableret handelsfirma der selger sportsrekvisitter til skoler, institusjoner, klubber, firmaer og private. Våres produktprogram understøttes av. En del av våre produkter er priset EXW fabrikk - ta gjerne kontakt med oss for et prisoverslag inkl. Ulike justerbare høyder.


Ny lett returhekk i smidig format og med vribare føtter. Selvreisende i alle høyder og på alle underlag. Aluminium med hjørne i hardplast. Hekkeløp er sinnsykt vanskelig!


Treningshekk

Det ser jo lekende lett ut, men det krever styrke, presisjon og rytme i helt vanvittig grad. Disse treningshekk ene kommer i to høyder. Kjegler, kinahatter, markører, agility stige, slalomstenger, koordinasjon, treningshekk er. Alt man trenger til basistrening og barmark. Muliggjør et mangfold av treningsøvelser, ved fotball, løp, sprint og koordinasjonsøvelser.


Justerbar høyde: 1 og cm. Du må ha kjøpt varen for å skrive en anmeldelse. Admin forbeholder seg retten til å akseptere, avslå eller fjerne enhver produktanmeldelse som ikke er i tråd.


Hjemmesiden bruger cookies. Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Lettvekts treningshekk til løpe og hoppeøvelser. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv.


Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg