tirsdag 5. april 2016

Nedtrekkbar levegg

Vi har stort utvalgt av levegg hos Felleskjøpet. Finn det som passer ditt behov. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Kampanje på mange utvalgte varer.


Nedtrekkbar levegg

Se de utvalgte varene her! Moderne uttrekkbar levegg i svart polyester. Velg selv å skjerme for vind eller innsyn når det passer. En levegg som gir valgfrihet på uteplassen. Veggfeste, stolpefeste og gulvfeste i sort aluminium.


Nedtrekkbart seil som hindrer innsyn og beskytter mot sol. Festes til vegg eller tak med medfølgende brakett. Seilet trekkes ned og festes til gulv. Når seilet ikke er i bruk, rulles det automatisk opp i den beskyttende aluminiumskassetten. Start utesesongen tidligere og avslutt senere med en levegg.


Kombinerer du i tillegg med en terrassevarmer, har du den ultimate uteplassen. I tillegg er duken solbeskyttende, slik at du kan bruke produktet som solskjerming. Levegg til uteplassen.


På den måten kan du øke brukstiden av terrassen, og samtidig nyte tiden ute med venner og familie. Gjør uteplassen enda mer komplett med en parasoll. Les mer om parasoller her.


Veggmontert levegg har flere funksjoner, og blir som en ekstra vegg å regne til uteplassen. Veggmonterte levegger er både enkle å feste og enkle i bruk – duken trekkes ut og festes på en-to-tre! Hvordan dette gjøres best avhenger av de lokale forholdene. Stolper må festes ned i bakken på en egnet måte.


Og for andre er det en rask og enkel måte å få opp en levegg. Og selv om du velger ferdigproduserte levegger, behøver ikke det bety at du må ha det samme som naboen. Det finnes mange forskjellige stiler og typer på markedet.


Dersom du ikke ønsker eller har mulighet til å sette en levegg av tre, finnes det enkle løsninger med levegg på. Vi i Byggmakker har levegger i forskjellige farger, størrelser og fasonger som forhindrer blant annet sol, innsyn og vind. Innsynsvern nedtrekkbar 220×1cm. Tømmesalgspris: 73- Praktisk nedtrekkbar levegg som kan reguleres inntil 2m.


Vår levegg passer ypperlig som levegg til din uteplass. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på.


Nedtrekkbar levegg

Alternativt her er en levegg av rotting som en skjermvegg tilsvarende den som er nevnt under på neste punkt, som er sammenleggbar og en mer fleksibel variant. Romantisk skjermvegg. Skal du imponere din kjære kan dette være det du er.


Nord-Norges største leverandør innen lysregulering, solskjerming, folier, gardinteknikk, vindskjerming og tilsvarende produkter – gir vi de beste råd og tips til. Bestill gratis befaring og få tilbud på vindskjerming. Vår konsulent i ditt område tar kontakt med deg.


Montér er Norges største byggevarekjede med alt du trenger for store og små oppussingsprosjekter. Bygg terasse, male rom inne eller ute, legg nytt tak, lage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg