torsdag 21. april 2016

Fleeceteppe

Gjør hva du vil uten at teppet glir av! Perfekt til vinterkvelder. Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi.


Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.

Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Det er lite som er bedre enn å legge seg ned i sofaen eller godstolen og krype inn under et mykt pledd. Når man er pakket inn i pledd blir alt litt koseligere.


Gjør sofakroken ekstra koselig med deilige pled eller re opp sengen med et sengeteppe. Se utvalget vårt av pledd og sengetepper på IKEA. Hos Kid har vi et stort utvalg av ullpled pelspledd og fleecepledd i ulike farger til lave priser.


Se mer og kjøp på Kid.

Sammendrag av omtalen. Hva syns du om dette produktet? Bestselgere My Family Saint Tropez leiebånd. Snug Rug DeLuxe - Pledd med ermer.


Deilig og mykt pledd som lar deg gjøre hva du vil uten at det sklir ned. Fint til å ha i stuen, stallen, på hesten eller. Man trenger ikke å være frossen for å gå til investering av et nytt fleecepledd.


Du finner også andre Tekstil produkter fra Disney Pixar The Good Dinosaur hos Lekmer. Stilren ensfarget fleecepled 2g med utskåret kan for en mer luksuriøs følelse. Kjøp din Snug rug i dag!


Antipillingbehandlet for at den ikke skal nuppe. Herlig fleeceteppe med julemotiv. Et herlig juleteppe som både varmer og pryder et hvert hjem. Trykket skjer på etiketten foran.


Det består av en innside av polypropylen og en utside med myk fleece av høy kvalitet.

Deilig å slappe av og sove på, samtidig som teppet også. Fleeceteppe Det fine fleeceteppet gir en varmende og behagelig følelse. Last ned Legg til i Moodboard.


Et virkelig mykt og koselig teppe til barnet ditt. Det er myk fleece på den ene siden og herlig velour på den andre, kan brukes både i barnevognen eller hjemme i sofaen. All metervare som benyttes i Baby Dans tekstilprodukter er testet i hht Øko-Tex 100-standarden.


Vårt populære fleeceteppe er svært komfortabel. Baksiden er hvit og uten trykk. Leveres sammenrullet med en papir-ring rundt seg. Papir-ringen er også trykket med 4-fargers fototrykk. Teppet er laget i god og tykk fleecekvalitet, og har mange bruksmuligheter!


På grunn av sin romslige størrelse kan det også brukes som leketeppe! Koselig mykt fleeceteppe med skjønt potemønster, for kos, varme, avslapning og lek, beskytter hunden mot kulde, og beskytter møbler mot hår og skitt, kan vaskes i maskin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg