tirsdag 5. april 2016

Hødnebø

Og høy kvalitet handler om mer enn bare design og materialvalg. Gode møbler skal tåle å bli brukt mer enn til pynt, og gode møbler skal fortsatt være vakre etter mange års tjeneste. Hødnebø er norsk møbeldesign på sitt beste.


Hjellegjerde designer møbler som gjør hverdagen bedre og enklere. Våre møbler er tilpasset kroppens behov for ergonomi, hvile og bevegelse.

Vi er en totalleverandør av interiørløsninger til hotell, restaurant, kontor og offentlig miljø. Vi tilbyr prosjektstyring gjennom hele prosessen. Nå har vi og gårdsbutikk,hovedsakelig med våre egne produkter.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. I sommer omkom sterke, snille Fredrik i en tragisk drukningsulykke på ferie i Frankrike.


Han ble bare år, og etterlater seg et stort tomrom blant venner, kolleger og samarbeidspartnere i bransjen.

Haukaas har lange tradisjoner, og vi formidler det beste innen skandinaviske håndverks- og designmøbler. Noen designere skiller seg ut fra mengden. Det er det vi har gjort nå. De prøvde å lansere seg i USA, men uten hell. The Spinnaker has got an exquisite, temporary design and the shape reflects the beautiful curves of a cruising spinnaker sail.


Med design inspirert av tradisjoner, norsk natur og historie ønsker vi å skape trender for fremtiden. Som en av Norges eldste. Møbler fra Slettvoll produseres av dyktige håndverkere på vestkysten av Norge. Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige.


Produkter fra denne perioden er modeller som Bjerkholm og Nørholm, laget i flammebjerk, og som fortsatt hører til bedriftens mest populære produkter. Jeg er også veldig interessert. Bli med for å knytte kontakt. Barna har flyttet ut.


Malin jobber som landbruksvikar i Hallingdal. Ann Kristin har utdannet seg til hudpleier, og driver i dag sin egen hudpleiesalong på Brokelandsheia i GjerstaBrokelandsheia hud og kropp.

Liv Hege jobber i skole og SFO i Fetsund. Sofaen er slitt i trekket, trenger å trekkes om. Putene trengs ikke å stoppes, da de er fine. Da blir sofaen så fin som ny. Blant hans klassikere hører stolen Relax som er tuftet på typen safaristol.


Dermed er det mulig å hente frem det eksklusive navnet for et nytt selskap. Et forsøk på USA-gjennombrudd av den populære Spinnaker-stolen mislykkes også. Fordi kvart einaste møbel er laga for hand av kunnige fagolk, av solide materialar som flammebjørk og eik, skaper vi møblar med varig verdi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg