torsdag 14. april 2016

Benkeplate heltre

Benkeplater i tre er for mange av oss et helt naturlig valg. De fleste benkeplater i tre er vakre og tåler bruk over tid. Velg det som passer deg! Alle våre benkeplater i tre kommer fra bærekraftig plantasjeskog.


Benkeplate heltre

Med en ny benkeplate fra Fibo får du et lettstelt og varig resultat uten å sprenge budsjettet eller bruke all fritid på oppussing. En benkeplate er ikke lenger bare en benkeplate ! Nå er det populært å integrere el-søyle (klargjort på bildet), backflip og ladestasjon for mobiltelefon. Tenk på dette når du skal ha ny benkeplate. Se vårt store utvalg av benkeplater i ulike materialer og design.


Alle benkeplatene kan tilpasses dine behov og ønskemål. Likevel avhenger prisen i stor grad av hvilken tresort du ønsker. For å få en nøyaktig pris må du ta mål til den nye benkeplaten din. Vi står klare til å hjelpe deg med å regne ut prisen i din lokale HTH-butikk.


Benkeplate heltre

Heltre benkeplater er et naturprodukt som vil variere i struktur og farge, også innenfor de samme tresortene. Dette skyldes forskjellige vekstbetingelser som vær, vind og jordforhold. Behandle benkeplate i heltre Kjøkkenbenken er utsatt for daglig slitasje, det krever at du velger riktig behandling, om du ønsker en benkeplate. Heltre er et levende materiale og skal derfor ha riktig luftfuktighet.


Platene leveres i 40mm fingerskjøtede staver som er limt sammen til en plate. Med en grundig overflatebehandling med OSMO hardvoksoljeholder holder platen seg fin lenge og den utvikler seg og får sin personlighet i takt med at du bruker kjøkkenet. Laminat er et stadig mer populært materiale. Det er også blitt mye solidere.


Den store fordelen med laminat er at det er forholdsvis rimelig i innkjøp. Det skal tåle temperaturer opp til 2grader. Hvilket materiale er din favoritt?


Våre kvalitetsbenkeplater fås bestilt i alle landets byggevarehus. Se utvalget vårt her og finn riktig lengde. Finn benkeplate heltre hvis du ser nå. Ubehandlet og rette kanter.


Corian, så spør etter en fra Corinor! Våre elegante benkeplater i komposittstein er i den øvre prisklassen, men da har du en benkeplate som tåler det aller meste og varer evig. Treverket er i blant annet eik, ask, bambus og valnøtt.


Hvis du har barn, må du huske at det kan være en utfordring å få dem til å ta spesielle hensyn til en benkeplate når de hjelper til med matlagingen eller oppvasken. Det gjelder både de store og de små! Vi har også mange svanemerkede benkeplater. Morten Foss, daglig leder i Foss Plater, som leverer benkeplater til kjøkkenet, anbefaler å olje benkeplaten regelmessig.


Du kan derfor med fordel velge en benkeplate som er avvisende mot fettete fingre, enkel å rengjøre og som krever minimalt vedlikehold. Markedsledende sortiment i trevirke, og distribuerer effektivt over hele landet. Undersøk de ulike mulighetene som finnes, la deg inspirere og finn en benkeplate som er riktig for deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg