onsdag 27. april 2016

Butinox terrassebeis pris

Merkevarene til lave priser. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Les tester og omtaler før du kjøper. Vis varer Tøm filter. Butinox Oljebeis er spesielt utviklet for vegg.

BUTINOX har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slettvegg, panel og list, vi kaller det 3-i-1. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Tyrilin Terrassebeis. Begge gir en flott lød og nydelig fargespill. På sommerstid er terrassen kanskje den mest brukte delen av hytta – vinterstid er den dekket av snø og is.


Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset.

For terrasser, tretrapper, utemøbler etc. En transparent oljebeis med lang holdbarhet og høy kvalitet for utvendig kledning. Inneholder aktive sopp- og algehindrende midler.


Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen. Kontakt oss og snarveier. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. JOTUN TREBITT TERRASSEBEIS KLAR BASE 3L Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen.


Inntil års vedlikeholdsintervall. Så blir det enda lettere for deg å lykkes med terrassefornyelsen. Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind.


Se utvalget av maling. Den gir et jevnt resultat uten synlige slipp eller slitasje på begge teststeder, og håndterer kvister uten problemer. Kjøp på nett eller i butikk. Scanox Meny Hovedmeny.


Det bidrar til at den beskytter terrassegulvet mot sprekkdannelser, fukt og lysnedbryting i tillegg til svertesopp og grønske.

Husk behandling før du legger beisen. Bruk en terrassebeis -fjerner der du legger et nytt lag, og terrasse-lysner for tidligere ubehandlet materiale. Vi anbefaler å besøke din nærmeste Jotun-forhandler og se beisfargene der. Nedenfor kan du se, laste ned pdf-versjon og bla i fargekartet. Høykvalitets terrassebeis for beskyttelse av trykkimpregnert treverk.


Opptil tre års vedlikeholdsintervall. Gir en ekstra hardfør finish. Kan blandes i flere farger.


Produktet inneholder effektive UV-absorbere og aktive sopp- og algehindrende midler for bedre beskyttelse av treverket. Til bruk på både nytt og gammelt treverk. Finn en BUTINOX forhandler der du bor. Søk i vårt interaktive kart av mer enn 1BUTINOX forhandlere i Norge. Fyll inn ste postnummer eller butikknavn.


Jeg har kjøpt et liters spann av trebitt terrassebeis i fargen mahogny. Først brukte jeg rulle, og dette så rett og slett helt forferdelig ut. Det ser ut som at det er malt i flere omganger.


Jeg prøvde også å ta på et ekstra strøk i går for å se om det ble bedre da, men det ble det ikke. Spesialbeis for terrasse som gir et ekslusivt matt og holdbart utseende, inntil års vedlikeholdsintervall. Taksitt spesialmaling for tak sort ltr. Fargen Terrassebrun er en varm tradisjonell brun tone. Unngå påføring i fuktig vær og ved lave temperaturer.


Det finnes mange ulike produkter for behandling av terrassen på markedet. Mange gjør det vanskeligere enn nødvendig, ved å velge produkter det er tungt å jobbe me eller produkter som trenger flere strøk. Terrassebeis vil trekke ulikt inn i treverket rundt kvister og mykere deler av treet.


Dette gir et vakkert spill i fargene, men vil slites raskere der det er manglende inntrengning i treverket. Beisen må være tørr før den utsettes for fukt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg