mandag 11. april 2016

Antikke møbler

Stort utvalg av fint interiør. Møbler , dekor, trendy småbord og speil. Hvilken stil har du i hjemmet ditt? Se nyhetene våre og finn nye møbler her.


Vi har alt fra antikke bondemøbler, retro møbler og interiør, til nye lysekroner samt mange andre godbiter.

Vi har Norges største utvalg av Retro møbler utstilt i ett og samme ste i butikklokalet vårt! Retro møbler : Vi fokuserer for tiden på all Retro møbler og interiør fra 60-tallet, blant annet teak, palisander og eik. Moderne møbler og design (30) Tepper og tekstiler (7) Antikviteter.


Sydjyllands største antiklagre. Antikke møbler og møbler i gammelstil eller møbler i fransk og landlig stil. Møbelbutikk i Bergen med nettbutikk.


Hos Fil de Fer finder du et skatkammer af franske antikke møbler.

Gå på opdagelse i det store sortiment af eksklusive vintage møbler og find alt fra klassiske konsolborde til lædermadrassen, der tidligere havde sit virke i gymnastiksalen. Hvis du ikke ser menyen til venstre sÃ¥ klikk her Sidene er oppdatert 1. Selv om noen kan bli omkr. Helt sikkert flotte møbler i god kvalitet som er verd å ikke bli kastet - men antakeligvis ikke mer. I øjeblikket er vi ved at opbygge vores nye varekatalog, hvor der snart vil være masser af smagsprøver fra vores showrooms i Værløse og Brøndby.


Følg med på siden her. Kjente merkevarer til gode priser. Har du et gammelt møbel eller antikvitet som er blitt matt eller glansløst, kan ofte mye gjøres ved å friske opp møbelet.


Du kan stoppe e-postvarsler når. Dette gjøres enkelt med Liberon Møbelrens og Liberon Black Bison Antikkvoks. Kraut AS kan tilby fagmessig riktig og godt utført restaureringsarbeid av gamle og antikke møbler , samt nye møbler. Firmaet kan designe møbler og innredning. Møbelrestaurering i Oslo, Akershus, Follo, Oppegård og omegn.


Køb brugte og antikke møbler billigt på GulogGratis. Vi tar forbehold om feil i priser, bilder og teknisk informasjon.

Det kan forekomme at bilder av produkter avviker fra det faktiske produktet. Utvalget av interiørvarer og møbler varierer fra butikk til butikk. På vores snedkerværksted afsyrer og restaurerer vi gamle antikke møbler. Vi udfører opgaver for private samt til vores egen butik, hvor vi altid har et stort udvalg af smukke gamle møbler. Og som kunde hos os, nyder du godt af mere end års erfaring.


Hos Dansk Antik synes vi at genbrug er sjovt og spændende, og vi kan mærke, at det er blevet mere populært i de danske hjem. Vi gør meget ud af, at have alt godt inden for genbrug. Det betyder, at du altid kan finde hvad hjertet begærer af både brugskunst og antikke møbler i høj kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg