fredag 29. april 2016

Knax 6 knagger

De morsomste knaggene finner du på Coolstuff! Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Krokene er plassert flush i treverket og kan vippes ut etter behov. Robust og elegant kleshenger med kroker.


Velg mellom flere tretyper og et bredt spekter av farger. Dessverre fantes ikke den knaggen som tilfredsstilte hans krav om bruk og utseende. Så han satte selv i gang å designe en knagg.


Knagger fås i sort, grå eller kobber. Finnes i flere lengder og farger. Praktiske knage og knagerækker i prisbelønnet design fra LoCa. Se alle modeller her ! Krokene vippes lett ut når du skal henge opp din lue, skjerf, veske eller jakke. Knaggrekken er laget i tre med metallkroker som er enkle å felle ut når du har behov for å henge opp ytterklær eller vesker, og når den ikke benyttes tar den minimalt med plass.


Knax 6 knagger

Vi bruker informasjonskapsler for at vi kan gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. The Dots knagg , liten, hvit 18NOK. Knax knagger , hvit. Har vi ikke produktet du bestiller, er leveringstiden ca uker, du vil få informasjon på mail når du har bestilt.


Skagerak Denmark Georg kleshenger, eik 53NOK. Vi gjør oppmerksom på at varen du bestiller ikke er på lager, men blir bestilt ved kjøp. Opptjen i form av bonuspoeng på alle. Vælg mellem flere trætyper og bredt udvalg af farver.


Knax 6 knagger

Knager fås i sort, grå eller kobber. KNAX Vandret findes med til knager og som KNAX lite som er designet til vådrum, se mere her! En smart knaggrekke som tar minimalt med plass.


Det hele begynte med en renovering av hans datters rom som da det var ferdig savnet et praktisk og passende oppheng som oppfylte hans krav, og som ikke var å finne på markedet. Praktisk knaggrekke som tar liten plass, men er fortsatt like dekorativ med sin stramme form. Kommer i flere størrelser og farger. Forventet leveringstid: 2-uger Før 1. Pris ved køb af Stk, 1. Sjekk priser på kroker krok knax. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Knax 6 knagger

Kjøp kroker krok knax billig i nettbutikkene. Kjøp knagger knaggrekke knax billig i nettbutikkene. Hos oss finner du knagger i tre, knagger i messing og knagger i metall, samt morsomme kroker til veggen som barna vil like.


Vil du unngå å bore i veggen for å feste knaggen ? Leter du etter knax knaggrekke 8? Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg