torsdag 7. april 2016

Fantasi interiør tapet

Fantasi interiør tapet

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Malepensler, malekoster rens mm. MAXBO - Klart du kan! Vi importerer produkter til hjemmet sotapet , vindusfolie, designfolie og fototapet.


Våre kunder er ledende interiør -, fargehandlere og byggevareforretninger. Abonner på vårt nyhetsbrev. Hos oss finner du mange lagerførte varer fra Fantasi , og tapetene koster fra kr 36- pr rull. Fantasi Interiør AS importerer designprodukter sotapet , vindusfolie, designfolie og fototapet.


Hallais #128578; Høsten står for mange nyheter, spesielt innen tapet kategorien. Såå mye fint i mange stiler. Ta kontakt med din Vakre Hjem butikk for videre hjelp, eller send meg evt en mail #128578; JARDIN CHIC Fibertapet. Nå trer vi inn i helga dere, allerede.


Jeg sender med dere litt tapetinspirasjon på veien. De har mye fint:) Navn og nummer. Ledende på tapeter i år! Vi er en landsdekkende grossist av tapeter. Vi lagerfører forskjellige design i Drammen.


Designfolie er blitt et svært populært produkt, som brukes til å fornye bl. Vi har også et bredt utvalg av tepper, sparkel, murmaling, impregnering, og løsninger mot skadedyr. Du finner oss i kort avstand fra Oslo sentrum.


Fantasi interiør tapet

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Her finner du en stor mengde tapeter fra anerkjente, utenlandske.


Det er det som er så spennende med tapet ! Jeg begynte med å importere tekstiltapet og var ganske stor på det. Men så forsvant det markedet. Gylne metaller og rustrøde nyanser vil skru opp temperaturen, og skape lunhet i det mørke rommet.


Fantasi interiør tapet

Interiør handler mye om følelser, så om dette er farger for deg avgjør du ved å se og kjenne. Tapet Anthology fra Tapethuset. Blått, grønt, lilla, rosa, gult samt sort, grått og hvit. Ren fiberkolleksjon, så enkel å sette opp.


Rull lim rett på veggen, og heng tapet rett på. Mer nytt fra Fantasi kommer det også mer av litt senere. Denne finnes i flere farger, kjempefine! Kontaktopplysninger for Finthus. Noen få ruller kan forandre et rom totalt.


Fantasi interiør tapet

Et rom skal kjennes godt å være i. Rødt er en farge som gir energi. Interiøret må formes etter hva vi skal bruke rommet til. Og i friske, klare nyanser, gjerne i et morsomt mønster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg