mandag 18. april 2016

Pax passad 31 baderomsvifte

Merkevarene til lave priser. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Viften er av innstikksmodell og passer for kanaldimensjoner Ø1– Ø1mm. Ved større dimensjoner brukes tilbehøret Pax dekkplate.


Pax passad 31 baderomsvifte

Pax baderomsviftene er perfekt for baderom i boliger der det naturlige selvtrekket, eller eksisterende mekaniske avtrekk, ikke er tilstrekkelig. PAX passad monteres i kombinasjon med separat kanal med naturlig selvtrekk. Perfekt for baderom i boliger der det naturlige selvtrekket, eller eksisterende mekaniske avtrekk, ikke er tilstrekkelig.


Viften starter ved hjelp av en bevegelsessensor, lysforandring eller. Viftene er enkle å montere og lett rengjørlige. PAX Vifte passad med fukt- og tidsstyring samt kaldrasspjeld.


Vifter med kaldrsspjeld brukes i yttervegg, åpner automatiskt uten å redusere kapasiteten. Används främst som punktförstärkning för ventilation i bostäder med annat befintligt system för grundventilation, till exempel mekanisk frånluftsventilation (dock via egen kanal). Baderomsvifter til private, bedrifter, det offentlige og enkelte forhandlere.


Kan monteres på vegg eller i tak. Når du monterer vifter og ventiler fra Pax så sikrer du en sirkulering av luften i huset. På den måten kan du forhindre fuktskader som ofte fører til dyre reparasjoner.


Men framfor alt så forbedrer du helsen og velbefinnende for de som bor i huset. Tidsbegrenset tilbu kjøp nå! Lave priser og rask levering på baderomsprodukter.


Se vårt enorme utvalg nå! Get inspired with our Pax product range. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Våtromsvifte, Lydnivå 21dB, Diameter 100mm, Effekt.


Sammenlign tilbud fra PAX. Pax Calima multifunksjons baderomsvifte. Helautomatisk våtromsvifte for montering i kanal med eller uten naturlig trekk. Passad -viftene er bl. Forhåndsinstallerte moduser med helautomatiske tre-trinns stillinger: Lav hastighet (grunnventilasjon).


Mellom høy hastighet (aktivert via lyssensor). Høy hastighet (aktivert via fuktighetsføleren). Fläkten startar via justerbar närvarosensor, eller när fuktnivån överstiger inställt värde.


Monteras i egen separat kanal Ø1- Med naturligt självdrag (tak). På den vifta kan du skru av IR-føleren og bare la den styres av fukt. Den er også veldig stillegående. PAX og jeg var veldig godt fornøyd med servicen derfra.


Eksternt innkoblingsur når utluftingen ønskes styrt etter en gitt ti eller PAX termostat for varmefl ytting. Jeg ser etter en baderomsvifte som skal stå på veggen. Den skal være fuktstyrt, men behøver ikke å være bevegelsestyrt. Er det fremdeles PAX viftene som er de beste? Jeg synes de ser ut som styringspanelet til et romskip.


Pax passad 31 baderomsvifte

Den siste versjonen, Calima, ser riktignok bedre ut, et renere design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg