tirsdag 12. april 2016

Lyskube

En lyskube som gir et behagelig lys og kan brukes både inne og ute. Passer perfekt i sensoriske rom, hvilerom eller som bakgrunnsbelysning. Med fjernkontrollen kan man velge mellom ulike farger eller velge en automatisk skifting med myk overgang mellom fargene. Kan også brukes som krakk til å sitte på.


Interaktiv lysende kube produsert av Plexon for kunde. Kuben ble bestilt av design- og produktutviklingsbyrået Inventas, og var deres julegave til Kirkens Bymisjon.

TFH er et familiebedrift, basert i Stourport, Worcestershire. Mood lyskube kan fungere som bakgrunnsbelysning, eller som det perfekte tilskuddet til ethvert sensorisk rom. Fra 3år Denne robuste kuben er bærbar, slitesterk og oppladbar. Den har strobos-effekt, blinker og endrer farge ved å trykke p. Startpakke for å komme i gang med lyskube n. Inneholder plastplater, optiske illusjonskort, pipetter, flasker, fargeskraper, røntgenbilder.


Gruppen har laget en kube bestående av led dioder. De har loddet alle diodene på et programmeringskort, som styrer lysene. Her viser vi et lite utvalg av våre prosjekter og noen av produktene vi har i sortimentet.

Plexon produserer alle mulige produkter i plexiglass og andre typer. Lysende krakk med farger, ulike lysprogram, værbestandig og med oppladbart batteri. Kontrolleres med en fjernkontroll. Lyskube for uteplassen, terrassen, balkongen eller hagen. Anvend din lyskube indenfor i stuen eller soveværelset som bor skammel eller lampe.


Forandre lyset ved å prøve ulike typer lyspærer. Halvkulen skifter farge etter lyd. Fargene endres med tonehøyde og volum - en dyp stemme gir en annen farge enn en lys. Denne interaktive kuben skal sikre førjulstiden for de som har det vanskelig i Trøndelag.


Lyset blir sterkere hver gang noen gir penger til Kirkens Bymisjon. Taklampen CUBE En lyskube. Denne lampen har derfor grunnformen kube og består utelukkende av munnblåst glass. Passer rigtigt godt til sensoriske rum, hvile og hyggerum eller som baggrundsbelysning.


Ved hjælp af fjernbetjening kan man vælge imellem forskellige farver eller vælge en indstilling som automatisk skifter imellem farverne. Mangefarget RGB-LED- lyskube Insira med fjernkontroll. Insira er et lysende dekorobjekt til uteområdet som styres med fjernkontroll og lyser i mange RGB-farger.


Dermed egner denne terningen seg supert til terassen og hagen, der den garantert blir et blikkfang. Du kan velge skiftende farger, eller et fast lys på en farge.

For å lade batteriene, brukes transformatoren. Når batteriene er fulladet, lyser produktet i opptil timer. THE BEAUTY OF DESIGN IS IN THE EYE OF THE BEHOLDER.


Lyskube , Jeg sælger denne lyskube den er pæn og velholdt og kommer fra ikke ryger hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg