torsdag 21. april 2016

Madrass størrelser

Madrass størrelser

Hvilken madrass passer din kropp? Vi har et bredt utvalg av madrasser på IKEA. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ny katalog - mange nyheter!


Sjekk ut den nye katalogen her. Få varene levert hjem. Vi hjelper deg med å finne madrassen som passer deg. Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter. Se hele utvalget på skeidar.


Finn ditt nærmeste varehus. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Du kan få gode råd til valg av madrass i vår madrassguide, der du kan lese om våre forskjellige typer madrasser. Myk madrass , hard madrass , eller kanskje medium? IKEA har et stort utvalg av madrasser i ulike størrelser , materialer og prisklasser.


Madrass størrelser

En komfortabel pute er like viktig for hodet, nakken og skuldrene som en god madrass. Og ettersom vi alle sover forskjellig, kommer de nye ergonomiske putene våre i mange ulike størrelser og fasonger slik at du kan finne en som passer deg. Våre skummadrasser kommer i ulike størrelser og fastheter (medium, fast og ekstra fast).


Hos finner du skumgummimadrasser i 70x20 75x20 80x20 90x20 120x20 140x2og 160x200. Om du ønsker en kortere madrass så kan du velge mellom 60x19 70x1og 75x190. Tenk alltid på hvilken størrelse du foretrekker, det finnes luftmadrasser i flere størrelser og varianter og det er ikke alltid slik at de største er de beste og mest komfortable. I tillegg kan de skaffes i de fleste størrelser og fasonger. Dette kan være spesielt interessant i båter, campingvogner og bobiler, hvor sengene ofte har en spesiell utforming.


Men også for eksempel i gamle senger eller i små hytter kan det være behov for madrasser som i størrelse og form avviker fra normal standard. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Tempur-madrassene er utviklet for maksimal komfort og avslapning. Har du tenkt å kjøpe deg en ny madrass håper vi at listen vår gjorde valget litt enklere.


Kjøp din madrass fra Tempur online i dag! En Bonell- madrass gir et fast underlag med høy stabilitet og lang levetid til en rimelig pris. LFK er sylindriske fjærer med tynnere metalltråder.


De er mindre enn Bonell-fjærene og en madrass med LFK-fjærer har flere støttepunkter for kroppen slik at de tilpasser seg godt kroppens konturer. Pocket er enda mindre enn LFK-fjærer. Velg riktig vendbar madrass. Er du på jakt etter en madrass som kan holde i mange år? Da bør du vurdere å kjøpe en springfjærmadrass.


Springfjærmadrasser består av ulike typer fjærer, og er samtidig vendbare - derav navnet vendbar madrass. Hvis du husker å snu madrassen regelmessig, kan du forlenge madrassens levetid. Alltid design i kvalitet. IKEA - SKÅRER, Madrass og overmadrass, fast, Talgje, Skumfyllet i overmadrassen gir en myk overflate. Individuelt pakkede pocketfjærer i madrassens kjerne fungerer uavhengig av hverandre og følger kroppen nært, slik at du får riktig støtte der du trenger det.


Madrass størrelser

TALGJE overmadrass er inkludert. Tenk fremover når du velger madrass. Når du legger budsjett til et madrasskjøp, kan du med fordel tenke fremover på lang sikt.


En billig madrass blir oftest slitt ut i løpet av et par år, der fjærene blir slappe og polstringen mister spenst. Da må du allerede ut å kjøpe ny madrass om du ønsker god sovekomfort. Fra standard for eksempel madrass 80x2eller madrass 180x200. Det er mulig å bestille en madrass i størrelse - kontakt oss.


Hver madrass er grundig beskrevet av oss, takket være hvilken du enkelt kan bli kjent med detaljene i konstruksjonen og egenskapene. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Zen Polar er vår rimeligste madrass -serie.


Kontinentalsengen er designet slik at man får den med i en stasjonsvogn. Den består av rammemadrass i tre størrelser og kontinentalseng i tre størrelser. Rammesengene vil ikke gå inn i en stasjonsvogn. Madrasser og senger av høy kvalitet til alle behov.


Madrass størrelser

Om du trenger rammemadrass, vendbar madrass , overmadrass, latexmadrass eller en madrass kuttet på mål så finner du det her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg