tirsdag 5. april 2016

Maling for våtrom

Til bolig, våtrom , hytte, kontor, messer og butikker. Lik pris nett og butikk. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Finn Maling For Våtrom. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Overgangen mellom sokkel og vegg sparkles med JOTUN Våtromssparkel. JOTAPROFF Våtrom er en slitesterk og sopphindrende maling for våtrom. Uavhengig av fargevalg, stil og atmosfære, skal du male badet, må du bruke maling tilpasset våtrom.


Vi utfører arbeid innen innvendig og utvendig maling , gulvbelegg og våtrom for kunder i Trøndelag. Hei alle Tak, dør, vindu, foringer, lister og gerikter på badet skal males. Halvblanke og blanke malinger er anbefalt i bad og våtromMaling i våtrom bør være tilpasset våtrom.


En god våtromsmaling vil typisk være tilsatt mugghindrende midler og ha tettere porer enn annen maling.

Kan ikke se at noe har tatt skade. Har god ventilasjon så jeg ser ikke helt den at man skal ha så spesiel maling for tak på bad. Ikke ta dette som noen fakta fasit, men det er nå min. De fleste malingprodusentene har egne våtromssystemer, som er beregnet på nettopp dette. Disse systemene består av tapet, grunning og maling , og for at du skal få et tett og sikkert resultat, bør du benytte alle tre og følge bruksanvisningen fra produsenten.


Er arbeidet korrekt utført, skal det ikke være noe problem med vannsprut. Våtromssystemet, som består av tapet, grunning og maling , er klassifisert som vanntett (i Sverige). Det åpner for bruk der vann har direkte kontakt med veggen.


Løsningen anbefales til alle typer vegger: puss, betong, gipsplater, sponplater o. Smartpanel, Fibo-Trespo I våtrom stilles store krav til fuktbeskyttelse. Normalt er våtrom en jobb for fagfolk, men med panelplater med innebygget membran blir baderomsoppussing også noe for hjemmefikseren. Her får du en innføring i det helt grunnleggende – hvilken maling bør du bruke i de forskjellige rommene.


Det er lett å ”gå seg vill” i malingsjungelen – i grunningssystemer, malingstyper, glansgrader, maling for vegg, maling for tak. Malingssystem for vegg i våtrom - forutsetninger og utførelse. Planlegger du å bruke malingssystem som tjener både som membran og malt overflate på våtromsveggen?


Velg riktig maling til ditt prosjekt Skal du male stue, barnerom, kjøkken, våtrom eller soverom? Tostrøk AS har lang erfaring innen malerarbei flislegging og våtrom.

Vi leverer tjenester til næringslivet, eiendomsutviklere, boligsameier og private. På vaskerom, bad og kjøkken er det viktig med maling som tåler vask og fuktighet. Den er lett å påføre, har en fin utflyt og er tilsatt middel mot overflatesopp.


Underlaget må være rent og tørt. Spesialsparkel for bruk i våtrom til skjøt- og flekksparkling av bygningsplater, samt utjevning av betong og puss. Den fordeles med korthåret rull. Mal vått i vått, ellers risikerer du nyanseforskjeller. Som regel kreves det to strøk maling.


Sørg for god utlufting. Foreta kontroll ved inspeksjon av tilnærmet ferdigstilt våtroForeta kontroll i henhold til tabell 5. Påse samtidig at resultatet av kvalitetssikringen er sannsynlig og stemmer med det som kan observeres på stedet. I enkleste form er dette en påvisning av at arbeidet er.


Maling i våtsonen kan være en stor påkjenning, fordi det er stor sjanse for at malingen ikke varer så lenge, påpeker teknisk servicekonsulent og malermester i Jotun, Erik Bryng. Bryng forklarer videre at det er utviklet ulike spesialvasker som skal brukes på underlaget før maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg