mandag 4. april 2016

Saueskinn kid

Saueskinn kid

Oppdag vårt store utvalg av saueskinn. Ulike varianter og størrelser! Fantastisk deilige saueskinn! Passer perfekt som interiør, pynt eller sitteunderlag. Tull deg inn i et deilig saueskinn i godstolen!


Saueskinn til hytta og saueskinn til hjemmet. Den myke følelsen av et saueskinn som er godt og varmende er det få ting som slår. Et saueskinn hjelper til å myke opp et rom eller et møbel, og passer perfekt som kontrast i for eksempel moderne møbler. Kuskinn er gjerne større skinnfeller.


Størrelsen på et saueskinn måles diagonalt på tvers av skinnet. De islandske skinnene er karakterisert av god lukt, lang voluminøs og naturlig pels. Stort utvalg og god pris på saueskinn , saueskinn -sittelapper og reinsdyrskinn i ypperste kvalitet. Du godtar dette ved å benytte sidene våre.


Saueskinn kid

De myke saueskinnene og fellene våre skaper en varm og hjemmekoselig stemning. I sortimentet finner du både ekte saueskinn og kunstskinn. Materialer med forskjellige strukturer skaper fine kontraster og koselig stemning. Hårlengden varierer fra 8- cm. Finnes i alle mulige gråsjateringer, alt fra helt.


I vinterlandet Norge er det store deler av året helt nødvendig å legge et isolerende lag i bunnen av vogna. Skinnet kan også brukes som underlag i sommerhalvåret. Da bør du bytte ut den varme posen med for eksempel et svalere teppe. Bruk STOP antiskli som underlag dersom du bruker saueskinnet som teppe.


Klipp til eller brett. INTERIØRY FÅ DET FINT. I faktum, kjøkken er viktig del av hus. Vi har en mengde saueskinn i alle størrelser. Alt fra store langhårete saueskinn fra Morgedal og Islan til små sittelapper.


Seljor Morgedal, Vrådal, Rauland. Men faktum, kjøkken er viktig del av hjem. Bestiller du et vegetabilisk garvet skinn så er det fritt for skadelige restprodukter. Du vet også at miljøbelastningen har vært minimal under hele prosessen.


Saueskinn kid

En sittepute i saueskinn , her i fargen antrasittgrå. Sitteputen beskytter stolen din fra slitasje, samtidig som den er flott og myk å sitte på. Men da jeg vasket de brukte jeg såpe beregnet for saueskinn. Bruker du milo eller grønnsåpe kan du risikere at skinnet bak blir stivt eller i verstefall ødelagt. Jeg hadde ikke tatt sjangsen på å bruke milo eller grønnsåpe.


Selv om jeg vet mange har brukt det uten problemer. Veldig synd å måtte ødelegge det. Kid Interiør Notodden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg