mandag 18. april 2016

Laken 210x210

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng.


Se hele sortimentet her! Schneller Versand vom Fachhändler! Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. Laken - Alltid mange varianter. På Princess finner du garantert et laken som passer perfekt for deg og sengen din.


Noen elsker den luksuriøse følelsen av glatt stoff mot huden, mens andre sover best på lune og myke materialer. Et laken skal være slitesterkt slik at du kan ligge på det natten igjennom over mange år - selv om du beveger masse på deg. Pass på å velge et laken med god kvalitet som er slitesterkt og som passer inn i stilen på soverommet.


Se vårt store utvalg av laken i forskjellige farger og størrelser! DUX LAKEN FORMSYDD CLASSIC 2X 2GREY antall. Enkel og billig handel på Cellbes. Finn Enkelt Nettets Beste Priser med Kelkoo.


Laget av 1 kammet bomull, dette for at du skal sove godt hver natt. Kvaliteten holder seg vask etter vask. Størrelser: 80x20 80x21 90x20 90x21 105x200. Norges største utvalg av design for ditt hjem.


Noen som vet hvor man kan få tak i laken som passer til en Jensen Majestic seng som er 2bred ? Flotte jersey og stretchlaken av god kvalitet, og komfort. Gjerne sånn stretch laken. Med et laken fra Høie, slipper du med andre ord å irritere deg over at lakenet sklir av senga. Fasongsydde laken er sydd slik at de passer til en bestemt fasong eller en bestemt madrasshøyde. Hos oss finner du fasonglaken, kappelaken, overmadrasslaken og stretchlaken i ulike farger og størrelser.


Velg blant fasongsydde laken i BASIC, PLUS og GOLD kvalitet. Stort utvalg sengetøy med unik design. Krepp, bomull, sateng, flanell. Flere mønstre og farger.


Bestill på nett, hent i butikk eller nærmeste postkontor. Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! Konvoluttlaken i god percale kvalitet med optimal passform.


Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Finnes i fargene hvit eller grå. Til regulerbar dobbeltseng kan du velge Split overmadrass sammen med Split laken som er delt i hodeenden. Rimelig bomullslaken (linon) som du får i antrasittgrå, creme og hvitt.


Splitten gjør at du kan løfte ryggen helt opp på den ene sengen uten å påvirke søvnen til den som ligger i den andre sengen. Et godt og behagelig laken er en viktig del av en god natts søvn. Se blått laken på illustrasjonen ovenfor. KAPPELAKEN, også kalt skjørtlaken, sengekappe eller valancelaken. Dette lakenet dekker hele sengen, også alt som skal skjules under sengen.


Se lysegrått laken på illustrasjonen ovenfor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg