onsdag 14. juni 2017

Bordpynt jul

Festkompaniet har det du trenger for å skape magisk julestemning rundt middagsbordet! Her finner du en stor mengde festtilbehør. Design din egen julegave med navn og bilder. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter.


Bordpynt jul

Tenk utradisjonelt når du pynter. Denne bordpynten er både enkel og rimelig å lage. Alt er lov - også til jul. Bruk for eksempel granatepler for å tilføre rødfarge, og la sjokoladeformer ligge tilfeldig rundt på bordet. DIY: Lag dekorativ bordpynt til julebordet Ønsker du å imponere litt ekstra når du pynter julebordet i år?


Vi viser deg hvordan du enkelt kan lage en vakker liten. Uansett hvilken anledning så har vi det du måtte trenge, om det er til barnebursdag, babyshower eller til temafester og jubileum. Julen kræver lidt ekstra - også i hverdagen, så lad bordet være dækket med juledug- og servietter alle dage, det giver et ekstra strejf af hygge i en ellers travl hverdag. I vores sortiment finder du ikke kun bordpynt til jul , du finder også pynt til juletræet og andre kroge i huset. Herunder dekorationsgrene, lyskæder og julekugler.


Bordpynt jul

Sjekk det store utvalget LED belysning og lamper i nettbutikken eller få hjelp av våre dyktige konsulenter. Vi sender over hele landet. Legger til et unikt, og fint preg på selskapsbordet uansett anledning, og har en svært dekorerende effekt! Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Hold en julefrokost, som vil blive husket. Jaminas unikke julepynt til juleaften og til en hyggelig julefrokost med kollegaerne. Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag og fest. Det er tryggest å ta utgangspunkt i lyse, eller hvite duker, så står bordpynten bedre frem, og du får ikke en veldig dominerende ramme på borddekkingen.


Har du pene bord kan ta vurdere å gå for en bordløper fremfor en heldekkende duk. Husk servietter og bordkort, og ta så en kikk på hvilken bordpynt du trenger og har plass til. Se vårt store utvalg av bordpynt her.


Dekorer bordet med lekker og gøyal bordpynt. Bordpynt som konfetti, små figurer, løpere med mer! Jul med humor og tradisjoner Levende lys, varme farger og velvalgte detaljer er stikkord for julen hos Kresta og Simon. Bli med inn og la deg inspirere til en jul som både er tradisjonsrik og humørfylt.


Bordpynt jul

Sjekk vårt store utvalg av pynt til fest! Vi har pynt til alle anledninger: bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdagsselskap, baby shower, utdrikningslag osv. Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet. Varene bestilles fra vår leverandørs lager.


Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for. Vi importerer våre produkter direkte fra produsenter, uten fordyrende. Lag tradisjonene som skaper den ekte julestemningen.


Til jul er det stemningsfull julepynt som lager den varme og innbydende atmosfæren. Vi har samlet pynt og dekorasjoner i et bredt utvalg slik at du skal finne det som passer deg og ditt hjem til jul. Kom i julestemning med årest julemagasin! Det er tross alt jul , så her er det ikke vits å spare på noe. Min svenske farmor hadde alltid en høy og fargerik spetstårta til jul - her har jeg gjenskapt barndomsminnet i dette godteritreet.


Vannkarafler kan også brukes som en del av bordpynten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg