mandag 5. juni 2017

Kontaktplast trapp

I dag er nettbutikken en familiebedrift som spesialiserer seg på raske, enkle og billige oppussingsvarer til. Hvordan montere kontaktplast i trapp. Se hvor enkelt Katrine la kontaktplast i trappen sin. Hvor mye kontaktplast trenger jeg til en vanlig trapp ? Oppdatering av trappen med kontaktplast er en enkel måte å få et helt nytt uttrykk i hjemmet.


Enten om du bruker kontaktplasten som dekor på veggen av trinnene, eller på selve trinnet, som her: Her ser du flere tips for å oppdatere trappen. Kontaktplast på kjøkken. Veggen over kjøkkenbenken er utsatt for litt av hvert. Folien er ikke spesielt utviklet til trapp , men er et flott alternativ for alle som ønsker en rask, enkel og billig oppussing av trappen sin.


Tilbakemeldinger fra kunder er at foliene har holdt seg fin i flere år. Vær så snill ikke legg kontaktplast i trappen ! Det ser kanskje fint ut i noen mnd men det er plast. Ser det er veldig inn i diverse grupper på facebook osv.


Men husk, det var en tid HOME, LOVE og LIFE bokstaver var populært. Kjøp online - Bauhaus. Klebefolie er noe som kan gjøre hjemme ditt helt unikt. Det en enkelt å feste, bare bruk litt vann. Det kan brukes på både møbler, vegger og tak.


Det er enkelt og rengjøre, så dette er et produkt med høy kvalitet. Trapp med teppe Trappen er den farligste plassen i huset - hver år skader hundrevis av nordmenn seg i trapper. En teppebelagt trapp gir mindre gjenskin og mykere lys.


Kontaktplast trapp

Monteringsvideo av kontaktplast i trapp laget av instagrammer Kattishome. Og du, vi liker ikke spenning, så vi lover å beholde din e-postadresse for oss selv. God kvalitet til lave priser. Brukes i interiøret, på møbler, til å kle inn bokser, permer, hyller m. Vil du ta bort kontaktplasten igjen, gjør du det enklest ved å varme den litt forsiktig med en hårføner. Så om du vil pusse opp en trapp , fornye et møbel eller endre uttrykket i et rom, så er produkter fra Cover Styl’ som du får kjøpt hos oss det du leter etter.


Produktene er av høy kvalitet som overgår mange av liknende produkter på markedet. Selvklebende folie som metervare. Vi har et stort utvalg av forskjellige typer folie for dekorasjoner for kontor og hjem, eller kanskje til bilen din.


Kontaktplast trapp

Legg teppe i trappen 11. D-C-Fix KONTAKTPLAST er selvklebende, dekorativ interiøfolie som kan festes på alle behandlede flater som er fri for støv og smuss. Med kontaktplast kan du enkelt få en lekker og rimelig ny trapp. Du slipper alt maset med pussing, maling, og lang tørketid.


Eneste forarbeidet du trenger å gjøre er å vaske trappen først. Enklere blir det ikke! Hvilket design skal du velge? Foliebutikken er Solfilmsgruppen Norge AS sin nettbutikk for handel av.


Kontaktplast trapp

Innvendige trapper blir vanligvis flittig brukt og dermed er slitasje ikke til å unngå. Men hvordan man velger å håndtere dette varierer. Noen legger teppe i trappa, som kan byttes ut når det blir slitt eller man ønsker forandring.


Andre sverger til treverk som matcher gulvet i den ene eller andre etasjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg