onsdag 21. juni 2017

Hempel maling

Hempel maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Hempel maling

Enten du trenger maling til nybygging, vedlikehold eller skip i drift, så vil produktene våre holde skipet ditt i topp stan fra undervannsskrog, skuteside, lasterom til laste- og ballasttanker. Bunnstoff og bunnmaling kan gjøre båten din raskere og redusere drivstoffutgiftene. Blank polyuretan klarlakk med UV filter. Hempel `s Cargo Protection Guide. Meget stor fleksibilitet.


Kan påføres i fyldige strøk. Mille NCT er et selvpolerende bunnstoff med enestående ytelse. HEMPEL Classic 5l Rødbrun. Produktenes lagerbeholdning oppdateres en gang i døgnet.


Vi tar forbehold om avvik, spesielt ved lav beholdning. Ved spørsmål ta kontakt med din lokale butikk. Det giver dig et holdbart resultat, som du kan være tilfreds med i lang tid fremover. We have employees in more than countries, and we speak almost as many languages. Multipliser så med to og legg til arealet av akterspeilet.


Siden båter har ulike design, gir dette naturligvis bare et overslag. Dette arealet deles så på spredeevnen til det aktuelle produktet (oppført på spannet og produktdatabladet). Disse tallene gir det riktige antall liter maling som trengs for å dekke båten.


Hempel maling

Joma Trading Norway AS er leverandør av maling , brannmaling, lakk og tilbehør til industrien. Et hardt, 1-komponent kobberbasert bunnstoff mot begroing for raske seilbåter og motorbåter. Hard Racing TECcel er utviklet for båteiere som stiller de aller høyeste krav til kvalitet og funksjon. SilcOne har extremt låg friktion vilket ger högre hastighet och lägre bränsleförbrukning.


SilicOne är lämplig för alla. Kan ikke brukes til rengjøring før maling. Brukes til å fjerne smuss og skitt, solforvitrede overflatelag og andre vanlige urenheter på overflater med gelcoat, maling og lakk. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis.


Hempel maling

Selvpolerende bunnstoff med enestående ytelse. Optimal og vedvarende beskyttelse mot begroing. MILLE NCT er kompatibel med nesten alle andre typer bunnstoffer og er svært fargebestandig. Videre er det ikke nødvendig å bruke primer når du bytter fra et annet bunnstoff system til MILLE NCT, noe som gjør påføringen mye.


Hempaguard og Hempadur Avantguard. Crown Paints, Versiline og Neoguard. Dersom det nåværende malingsystemet er skadet eller ødelagt, må det fjernes strøk for strøk til man kommer ned til et helt underlag ( maling eller den opprinnelige gelcoaten). Når flaten er pusset, bør den behandles på nytt med antiPest før stoffing. Salg af bådudstyr og fiskeriudstyr.


Servicering af redningsflåder. Vi markedsfører produkter fra noen av verdens ledende produenter, som f. Underlaget skal ha en temperatur på minst grader, for at malingen skal herde. Den fordeles med korthåret rull.


Mal vått i vått, ellers risikerer du nyanseforskjeller. Som regel kreves det to strøk maling. Sørg for god utlufting. Med Hammerite Metallmaling beskytter og maler du raskt og effektivt metalloverflater etc.


Til forskjell fra tradisjonell maling kan du male direkte på rust med Hammerite.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg