torsdag 8. juni 2017

London veggklokke

Se vårt utvalg av pakkereiser, flybilletter og hotell her. Velg mellom spennende storbyer. Pakkereiser med fly og hotell. Vi har veggklokker til innendørs og utendørs bruk.


London veggklokke

Kjøp online med fri frakt! Flere materialer som stål, glass og tre. Veggklokker i flott moderne design. Lekker veggklokke i sølv, inspirert av det klassiske lommeuret.


En dekorativ klokke med flotte detaljer som blant annet romertall og opphengte. STOR veggklokke i sort metall med gullfargede visere. This metal railway clock was inspired by the vibrant city of London.


London veggklokke

Du trenger AA batteri til denne klokken. Tilbud NOK 59Førpris: NOK 89Rabatt- inkl. Over år etter at den ble skapt er “The Swiss Railways Watch” mer populær enn noensinne.


Den blir i dag solgt over hele verden og har fått æren av å bli innlemmet i London Design Museums permanente utstilling. Den går på batterier (x AA, ikke inkludert). Møbler og interiør på nett! Hurtig levering over hele landet!


Vi har et stort utvalg av moderne og tradisjonelle, store og små veggklokker og bordklokker. Hva med en veggklokke til kjøkkenet som passer inn med resten av interiøret? Eller en kul klokke til ungdomsrommet eller kjellerstuen? Vi har klokker uten sekundviser slik at den ikke tikker.


Klokka — Verdensuret. Klikk på en by eller bruk søkefeltet. Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Se utvalget og kjøp på nett!


London veggklokke

Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Lager Bestillingsvare. Introduserer denne forbløffende London stasjon veggklokken!


Denne analoge klokken ser ut som gamle togstasjon veggklokker. Denne vintage veggklokken er en glimrende gaveide og du kan dekorere med den hvor som helst med en retro stil. Den er laget av tre og har en sekundviser. Vår nettside bruker cookies slik at du kan plassere ordre og vi kan utføre bedre service for deg.


Urban Trend Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke. Velkommen til oss for en smart og hyggelig handel.


Dekorative og praktiske klokker til hjemmet. Hos oss finner du et stort utvalg veggur og stasjonsklokker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg