onsdag 7. juni 2017

Georg jensen håndklær

Den offisielle Damask nettbutikken. Vi fører smykker, ur og interiørartikler fra Georg Jensen. I kolleksjonen finnes håndklær både i vanlig størrelse, badehåndklær, badelaken og gjestehåndklær for et vakkert helhetsinntrykk. Georg Jensen - eksklusive smykker med unikt design og høy håndverksmessig kvalitet.


Håndklær fra Georg Jensens Damask utmerker seg ved deres fantastiske tørreevne og fargeekthet, takket være bruken av kvalitetsgarn, samt innfargingsmetoder som nøye tilpasses de enkelte tekstilene. Alle håndklær , badehåndklær, gjestehåndklær, vaskekluter og badematter har en fantastisk tørkeevne og fargeekthet og har innvevd logo som kvalitetsstempel.

Håndklær i denne klassen blir bedre og bedre jo lenger du bruker dem. Håndklærne er vevd i 1 dobbelttvunnet, kjemmet bomullsgarn. Klikk her og se vårt store utvalg! Vi sender med gratis frakt til hele Norge!


MissoniHome Jazz håndkle, brun 37NOK. Størrelse: x 14 x 7 x 32. Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her!


Håndklær til bad og kjøkken, sengetøy og duker i flott kvalitet er noe av utvalget.

Meld deg på vårt nyhetsbrev. Tripp Bent Georg Jensens geometriske design er udformet som en trappe der gentages og blot brydes af en vertikal streg. Mønstret er både klassisk og moderne i al sin enkelthed.


Farger: Ocean Produsentens vasketips: Vask ved 60ºC. Undgå optisk hvidt og blegemiddel. Undlad brug af skyllemiddel. Det er kun vi handlegaten. Dere kan være trygge på at det kun blir brukt for å. Legg vekk mobilen og ta tiden tilbake med en ordentlig klokke rundt armen.


Vi har et stort utvalg kvalitetsklokker fra Mondaine og Georg Jensen. Gi deg selv eller noen du er glad i en gave som gir langvarig glede! Arne Jacobsen var en av designtalenten som jobbet tett sammen med Georg Jensen. Hans less is more-tilnærming plasserte ham blant den tids absolutte ledende designere. JULEDUKEN er med sin symbolske fremmaning av julen som hjertenes fest, et nostalgisk signaturdesign i damaskkolleksjonen.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


DAMASK FROTTÉ- håndklær En julegaveide med myk hverdagsluksus, som hele familien vil nyte godt av.

Georg jensen damask håndklæder SPAR penge ved at sammenligne priser på modeller Læs anmeldelser og eksperttest - Gør den bedste handel nu! Georg Jensens egen filosofi var å skape demokratisk design med både funksjonalitet og skjønnhet. Vi er alltid på jakt etter den beste søvnkvalitet for våre kunder. Vi tilbyr derfor personlig service og veiledning i vår butikk!


Vi har ikke kjøpt håndklær siden vi gifta oss, jeg tøyser ikke når jeg sier at vi fikk en kubikkmeter håndklær i bryllupsgave. Dette er håndklær som har en utrolig kvalitet. Klassisk skandinavisk design, der holder længere end en menneskealder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg