torsdag 1. juni 2017

Jotun varmgrå 394

En varm gråton som flera borde stifta bekantskap med! Dette har vært en favoritt blant Jotuns. Detta är en fin gråton för dig som önskar varma grå färger i inredningen. En av våra mest populära varma grå nyanser. Utomhus upplevs denna färg som behaglig och lugn.


Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.

Det er en rigtig god grå nuance for dig, der gerne vil har varme grå farver i dit interiør. Den har været en favorit blandt Jotuns grå farver i mange år! LADY Minerals ger vackra, kalkade väggar med unikt kulöruttryck. De varma, naturliga tonerna kan både framstå som råa och industriella, men också mjuka och varma. Lisbeth Larsen, Global fargesjef i Jotun.


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Ikke rø ikke rosa…men noe midt i mellom.

En mil frisk mintaktige farge. Gule farger til huset. Bilder kan dessverre lyve en del på fargegjengivelsen. Jotun LADY October at 7:AM I kveld er det nok en episode av Eventyrlig Oppussing på TV#128516; - Mens. Verdens fineste blågrønne farge.


Mer grønn enn blå selvsagt. På utkikk etter en god gråfarge? LADY 3Varmgrå er en lun og god gråtone for deg som ønsker varme grå farger i interiøret.


Et godt fargevalg er essensielt for å trives i hjemmene våre. Nå lanserer Jotun et helt nytt fargekart som byr på utendørsfarger, spesielt utviklet og utvalgt av Jotuns dedikerte fargeeksperter. Til hver hovedfarge gis konkrete anbefalinger om passende farger for staffasje, grunnmur og terrasse. Jeg liker egentlig veldig godt grått, men grunnen til at jeg er skeptisk til det - er at jeg synes det er vanskelig å kombinere grått og brunt og få det til å harmonere - og i tillegg at det skal passe til det rødlige gulvet som vi ikke er så glad i ;-) Kunne det for eksempel fungere med varmgrå 3eller washed linen på alle vegger.


Blir ikke helt fortrolig med denne fargen, da jeg syns den dominerer for mye. Lady Minerals i farven Varmgrå er lavet med respekt for naturen og med afsæt i naturens farver. Det matte kalklook og de uens og changerende overflader giver et flot, men samtidigt roligt spil på væggen. Kalkfarverne fra Jotun er kendetegnet for god kvalitet.


Färgen har en ungefärlig våglängd på 575. I dette temaet er det dessuten valgt å male samtlige vegger med LADY Wonderwall, som er Jotun sin mest robuste veggmaling.

Reflections of Light. Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan bare oppnås med LADY eller andre Jotun -produkter blandet over Jotuns Multicolor-system.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg