tirsdag 6. juni 2017

Glass med skrulokk

Glass med skrulokk

Råd fra erfarne spesialister ved valg av bildeler. Lyst til å spare penger på bildeler? Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Glass med skrulokk

Elegant glass med krage 340ml. Rettkantet innside gjør det enkelt å få produktene ut av glasset. Råd om vedlikehold: Hvis du skal sterilisere produktet først med kokvarmt vann må det forvarmes med varmt vann først. Utsett ikke glasset for raske temperaturendringer (maks °C), fordi da kan det sprekke. Den aromatette forseglingen bevarer matens smak og duft lenger.


Vask produktet før første gangs bruk. Ekstra gummipakninger kan kjøpes separat. Kan glass med skrulokk fra kjøpte matvarer kokes og brukes til syltetøy, hermetisering m. Norgesglass med skrulokk som rommer liter.


Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre produkter, med unntak av forbruksvarer, og i visse fall opp til hele års garanti. Glasset kan vaskes i oppvaskmaskin. Se etter vår garanti-logo ved produktet du har valgt for å se hva som gjelder for nettopp dette produktet.


Trenger du mer oppbevaring på kjøkkenet? Her finner du mange ulike typer fine glasskrukker – med og uten lokk. Glasskrukker er blant annet utmerket å oppbevare krydder i. For deg som sylter selv, er glasskrukker perfekt. Vi har matoppbevaring i alle slags former, størrelser og stiler. For å gjøre det mer oversiktlig og ryddig i matskapet og kjøleskap kan man oppbevare matvarer på krukker, bokser eller flasker.


Europris - Mer til overs! Vi pakker ikke glass i pakker over kg for sending med Posten fordi dette blir uhåndterlig og skader kan lett oppstå. Om vi skal sende i oppkrav så kommer det til et oppkravsgebyr. Ettersom våre glass er rimelige så kan man i noen tilfeller oppleve at frakten føles dyr i forhold til verdi av pakka.


Finnes i flere størrelser. Største diameter (midt på) ca cm. Krukke med skrulokk l. Design ditt eget glass med hank og skrulokk. Diameter ved åpningen ca cm. Detaljer om glass med hank og skrulokk.


Glass med skrulokk

Presenter din egen saft, iskaffe eller varm drikke i elegante vintage- glass med hank. Tradisjonellt med skrulokk. Det kan brukes til sylting, hermitisering og oppbevaring av mat.


Det er solid og praktisk og. Både glass og lokk kan vaskes i oppvaskmaskinen. Egner seg til oppbevaring av perler og småting, syltetøy, krem, kakefyll, godteri m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg