fredag 2. juni 2017

Store blomsterkrukker ute

Krukkegården, en annerledes handleopplevelse. Vi leverer krukker, plantestøtter, hagekrukker, pizzaovner, bålfat, utepeiser og hagetilbehør. Krukker og utepotter til sommerblomster, stauder, busker og trær er utrolig dekorativt og passer på alle uteplasser. Vi har store og små blomsterkrukker , og et vanvittig godt utvalg av terracotta krukker.


Store blomsterkrukker ute

Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt.


For å få en liten oversikt over de utrolig mange mulighetene som BAUHAUS har når det gjelder potter og krukker til hjem og hage, kan vi først kikke litt på blomsterkrukker ! En av de blomsterpottene som virkelig har funnet mange fans blant våre kunder er Corsica Vertical Garden. Blomsterkrukker og potter. Ute eller inne, krukker kan benyttes overalt. Velger du å plante i krukker, kan du dyrke frem de mest eksotiske planter og sjeldne krydderurter innendørs. Skap en blomstrende oase som du kan gjemme deg bort i når nordavinden uler rundt hushjørnet, og snøen når skulderhøyde.


Store blomsterkrukker ute

Relaterte kategorier: Potter Ute Figurer Ute Pottetilbehør Potter Inne Vaser Potter Ute På disse sidene har vi listet vår utvalg av utendørs blomsterpotter og diverse blomsterkrukker. Bygger store isolerte blomsterkasser i impregnert furu og sibirsk lerk etter mål på bestilling. Ekslusive blomsterkasser i tre og fibersement.


Vårt store utvalg plantepotter gjør at du garantert finner en blomsterkasse i riktig størrelse som passer din stil. Men faktum, spisestue med kjøkken er betydelig del av hus. Skap en tøff look med FLUGA blomsterpotte med betonglook eller lag en naturlig look med våre flettede blomsterkruver. Natuligvis passer alt fra de små blomsterpottene til de store plantekassene like godt inne som ute.


Store blomsterkrukker ute

Denne ekstra store runde plantekrukken er forholdsvis grunne og sirkulære form gir deg romslig plass mtp. Plantekrukken er frostsikker som alle andre produkter fra produsenten. Små og store blomsterpotter til utendørs bruk i diverse former,. Bruk gjerne en deilig pastellfarge for å skape et litt mykere uttrykk.


Store blomsterkrukker Skap en industriell look på uteplassen med blomsterkrukker i metall. Tre store utekrukker i tre størrelser! Disse tre stilrene blomsterkrukkene fra Axley er tilpasset utendørs bruk. I bunnen av hver krukke er det dreneringshull. Da kan du enten fortsette å drømme eller gjøre noe med det.


Store blomsterkrukker ute

Plant favorittene dine i krukker eller blomsterkasser, så du både ser dem og lett kan nyte dem. Sett sammen flere til en fin gruppe på uteplassen eller plasser en krukke med sommerblomster på bordet. Metall tåler i all hovedsak å stå ute om vinteren, men det kan bidra til at de ruster fortere. Fasong på krukken: Jord inneholder ofte mye vann, spesielt etter en våt høst.


Denne jordklumpen vil så utvide seg når den fryser, og det er dette som virkelig er den store krukkedødaren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg