mandag 5. juni 2017

Plastplater

Plastplater

Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Vi fører den i ulike tykkelser. Perfekt til akvarier, hyller, alternativ til glassruter mm. Fås i en klar, opal og støpt utgave, samt i et stort utvalg av farger.


Vi er stolte av å ha Norges beste priser og største utvalg i plastplater man finner i vårt flotte land. Ta kontakt om du har spørsmål om våre plastplater. Er man nøye med montering får man en vegg som holder seg like fin i årevis. Disse platene kan man også bruke som forbrett i fjøs.


Da får man et gulv som er lett å koste og holde rent. Legg til dine favoritter. Isiteek Dekksplank 2x45mm sort nating 00m2. Klassisk plastglass med svært gode optiske egenskaper, svært god bestandighet ved utendørs bruk, høy overflateglans og god ripefasthet. Materialet kan sages.


Gjennomsiktige og slitesterke plastplater som kan varmformes, bores, sages, graveres med mer. Brukes til baderom, drivhus, kjøleskap, vinduer, montere, hyller med mer. Av strengpresset styren-akrylnitril (SAN) med UV-beskyttelse.


Rengjøres med såpevann og myk klut. Mykningspunkt: °C. Løsbarhet: Uløselig i vann. Kompakt plast til vegg Grå Dim. Vi produserer og leverer plastplater tilpasset gårdsbruk.


Les om PP plater her. PolymerTrade forhandler flere typer plastplater : Plater av gjenvunnet plast: Massive PE-plater i tykkelser fra til mm, sort og grå farge. Plasttaket er sterkt og slagfast, samt lett å montere. GlasLite er et godt alternativ til en enkel glassrute. Plastplater og kanalplater etter mål.


Hvis platen skal festes mot noe, bør underlaget være hvitt og forbor evt. J Nissen: Plexiglass er nok alt for dyrt er jeg redd. Vi tilbyr teknisk plast av typen høyteknologisk plast, konstruksjonsplast og standard plast.


Plastplater

Vi har peek, pom, polycarbonat, PA, PE mm. De har en mengde forskjellige typer. Må muligens via andre forhandlere og er antagelig myyye dyrere enn. Plateproduksjon Vi tilbyr også kun utfreste produkter fra plater på våre cnc-fresebord.


ABS, Lexan, Plexiglass, aluminium eller. Vi hos Willab Garden vil gjerne tilby deg et bredt og. Her finner du alt av sponplater, kryssfiner, trefiberplater, gipsplater og sementbaserte plater. Hos MAXBO finner du en mengde forskjellige typer tynnplateprofiler.


For forbruker og proff. Kjøp byggevarer på nett eller i butikk. Produsert i resirkulert plast, med glatte overflater og høy slitestyrke. Platene er motstandsdyktig mot alle typer væsker, noe som sikrer et høyt hygienenivå, da de er enkle å rengjøre og tåler vasking med høytrykkspyler. Norges største utvalg av lagerførte kvalitets drivhus og lysthus sikrer deg kort leveringstid!


Plannja leverer tak og takrenner i stål og aluminium til renovering og nybygg. Høy kvalitet, mange valgmuligheter og lang levetid. Prisen er oppgitt pr.


Plastplater

Dette er en uslitelig plate der også geit må melde pass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg