mandag 26. juni 2017

Bilderamme 20x40

Stort utvalg av bilderammer i 20xcm. Vi har det du vil ha. Her finner du alle rammestørrelser. Fraktfritt over 3kr. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?


Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Klassisk bilderamme med ekte følelse får du hvis du velger en treramme som i dag finnes i massevis av farger og varianter. Når du velger bilderammer skal du i første omgang sørge for at rammen passer til motivet. Et svarthvitt motiv passer bra med de fleste rammefarger, mens en fargerik krever litt mer planlegging.


En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe. Her har vi samlet flere lekre rammer som passer bilder i størrelsen 20xcm. Rask levering og personlig service er våre slagord. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt.


Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x18. Rammer til bildene dine. Kjøp bilderammer her til innramming. Mange størrelser i både rammer og passepartout. Hei, Det er vel ikke så vanlig å bruke samme størrelse ramme som bildets mål.


Du kan selvsagt få spesiallaget en ramme, men det kan fort koste en del. Etter mer enn år i bransjen kjenner vi markedet godt, og vet hva våre kunder forventer. Derfor blir Neptun blindrammer benyttet av flere av våre mest kjente. Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre. Clas gir års garanti.


Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Eksklusiv sort ramme med hvit passepartout og sort inneramme. Skal du ramme inn maleri, bilde eller broderi har vi stort utvalg av rammer.


Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i. Bildet lages på lerret og monteres på en dyp bilderamme. Sæt en smuk ramme om dine fine billeder og malerier. Legg i handlekurv og gjennomfør din bestilling.


I stedet for de vanlige fargene. Collage Sort 15xCollage Sølv 15xCollage Hvit 20xKunststoff. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på.


Torget Til salgs Møbler og interiør Dekorasjon og pyntegjenstander Bilder og rammer. Ferdigrammer i alle mulige størrelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg