fredag 30. juni 2017

Glasstak over terrasse

Glasstak over terrasse

Finn Terrasse Glasstak. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Komplett byggeveiledning: Bruk glasstak over terrasse. Last ned artikkelen og få vår trinn for trinn-veiledning til hvordan du selv legger glasstak. I byggeveiledningen til en overdekket terrasse med glasstak kan du se hvordan Gjør Det Selvs dyktige eksperter lager en konstruksjon som både er sterk og elegant.


Glasstak over terrasse

SLIK: Glasstak over terrasse. Glass er et fantastisk materiale, og det er enkelt å bruke som blant annet glasstak. Vi viser her hvordan du kan bruke glass til terrassen. Terrassetak med fleksible glasstak over terrassen gir mange muligheter.


Vår leverandør Weinor ivaretar alle elementer ved fleksible glasstaksystemer. Alle de fleksible glasstakene kan supleres med tilleggsutstyr på et senere tidspunkt. Et areal overbygget med et glasstak kan bli til en herlig glassgård som kan være fullt klimatisert til vanlig opphol eller halvklimatisert til gangtrafikkareal, lobby etc.


Glasstak over terrasse

Varmetap fra omliggende rom og sollyset varmer opp arealet, og gir en behagelig temperatur som gjerne ligger mellom vanlig romtemperatur og utetemperatur. Planlegger du uteplassen og leker med tanken på et lekkert glasstak over terrassen ? Vår kunde i Haugesund har pusset opp hagen sin og satt av et eget område for en fantastisk fin pergola med glasstak. Vårt glasstak vil la dere glemme tiden, forelske dere i den vakre stjernehimmelen og skape magiske minner sammen. Transparente glass vil la deg komme nærmere naturen rundt deg. Starlight kan være ditt rom for ro og rekreasjon – her kan du koble helt av!


Glassplatene skjøtes over en midtlekt. Skjøten fuges med silikon. Glasstak har en lavere isoleringsgrad enn isolertak, og egner seg derfor kun som tak til sommerstuer og til hagestuer for en utvidet sommer. De nedenstående valg gjør du selv i dropdown menyen.


Glasstak uten resiverk som både er herdet og laminert for høyest sikkerhet. Alle profiler til taket er i ubehandlet aluminium. Unik E-profil foran og bak.


Gummiliste (i EPDM) i profil over og under platen for ekstra tetning. EPDM er en syntetisk gummi som gir stabilitet og er motstandsdyktig mot forhold som vær, varme, sollys, ozon og syrer. Fleksible glasstak til terrassen Glasstak over terrassen byr på mange variasjoner. Sammen med Weinor, kan vi levere alt for et komplett taksystem tilpasset våre kunders behov. Alt fra enkle glasstak , til vegger og dører i glass om man ønsker å utvide eller kjøpe tilleggsutstyr på et senere tidspunkt, så har man muligheter til det.


Glasstak , Entretak og baldakiner i solid kvalitet og moderne design. Våre produkter er utviklet og testet til det nordiske klima. Vi tilbyr også montering. Jeg tenkte at nye og forenklede regler i plan- og bygningsloven fra 1. Men der tok han feil.


Takoverbygg til terrasse , oppgitte pris for glassplater pr kvm. Systemet har langsgående isolator som gir god isolering og god støtte til glassholderne. Det finnes ulike profildybder til de horisontale og vertikale profilene og til delingsprofilene. Glasstak gir en luftighet og den slipper lys inn enten det er på terrassen din eller i inngangspartiet. Vi har mange fornøyde kunder i Bergen på våre løsninger på glasstak.


Med våre dyktige fagfolk kan vi tilpasse og beskjære glasstak akkurat slik du vil ha det. Glasstak er en optimal løsning hvis man ønsker en fullgod opplevelse av å være ute, selv med innglasset balkong, terrasse eller veranda. Kombineres enkelt med våre innglassingssystemer. Hvis taket skal bygges foran store vinduer og dører, for eksempel inn mot en stue, vil en glassløsning. Med motorisert pergola som terrassetak kan du være ute uansett vær, hele året!


Vil du få mer ut av uteplassen din?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg