fredag 16. juni 2017

Motip lakk

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! MoTip 6Degreaser). Beskytt omgivelsene sjenerøst.


For å hindre spredning, spray innenfor det beskyttede området.

Etter herding av klarlakk (ca timer) fjern tapen. Lakk Motip Engine Paint Aluminium kr 13Kjøp. Vi hjelper deg med lakkering og pleie av bil! BEMA gir deg over års erfaring og spisskompetanse innen bildeler og utstyr. Vi er kjent som en god.


MOTIP SPRAYLAKK RAL FARGER Hurtigtørkende akryllakk for profesjonell bruk. Høy dekkevne og beskyttende egenskaper. Kan brukes på metall, tre og noen plasttyper.


Nettbutikk med Norges bredeste utvalg innen billakk, verktøy og tilbehør.

Lakk i original farge Products Rustbeskyttelse Products Original lakk – blandes etter lakk kode Vi blander etter farge kode – du får lakk i fargen etter original fargen. Pensel, i boks eller presset i sprayboks. Når du skal velge lakk til bilen så er det forskjellige varianter å velge mellom.


Du kan kjøpe billakk i sprayboks og i farger sohvit, rød og sølv. Før du begynner å lakkere bilen så er det ekstremt viktig at du har vasket bilen. Støv og skitt vil ellers være godt synlig etter lakkering. HMS databla Multilakk AS.


Motorlakk Volvo Rød Motip 4ml. Motip er Europas ledende produsent av aerosoler og har en årlig omsetning på ca. De produserer og blant annet for Würth og CRC. Colourguide Dupli-Color.


Search for colour code. Hjelper og beskytter lakken mot riper og falming. Den tørker hurtig og er enkel og klar til bruk med en gang. Tåler bensin og olje etter herding.


Lakk beregnet på svært varme overflater, så som manifolder, eksosanlegg, ovner og lignende. Max temperatur 8grader. Gjennom å bruke siden godkjenner du dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg