torsdag 15. juni 2017

Maljer panduro

Her finner du alt for din skaperlyst. Velkommen inn, gjør et kupp! Maljer , av rustfritt metall. Målet er hullets diameter, ikke på hele maljen.


Med maljer forsterker du hull i gardiner og andre tekstiler. Litt kraftigere maljer passer utmerket til presenninger, båtkalesjer og lignende. Målene nedenfor angir diameter og materialets tykkelse som maljene passer til.


Hos oss finner du maljer i ulike størrelser og verktøyet som kreves for å montere dem, som stanseverktøy og maljetenger. Skift ut de gamle maljene på telt og presenninger! Anbefaler å bruke prymtanga med verktøyet for maljer for å feste dem.


Passer i prymverktøyet for maljer (kjøpes i separat pakke). Wonderdots er perfekt til å feste bak stoffet før maljene settes i! Prym Kreativ gummihammer - klubbe Hvit hardgummi Denne hobby hammeren er et tilskudd i Prym sin sortiment av sytilbehør - spesielt bra for deg som ikke har tang eller knappepresse. Vi har et stort utvalg av trykknapper og maljer i mange ulike størrelser. Trykknapper er en lett måte å kneppe klær uten å lage knappehull. Vårt ønske er å være en foretrukken nettbutikk for knapper.


Det er viktig at du bruker et jevnt antall maljer (antallet skal kunne deles på to). Det som gjenstår er gardinens bunnfald. Les mer om hvordan du enklest syr den under FALD.


Maljer panduro

Del maljene og knepp dem fast over hullet. At vi har bånd i de fleste varianter vet du kanskje, men se på dette morsomme båndet! Våre produsenter kan lage bånd og etiketter med både logo og bilder. Oppbevaringsboks fra Prym med inndeling - super egnet til plasttrykknapper, metalltrykknapper og maljer. Bruk maljer til stoff, gardiner og presenninger.


Bruk med fordel våre nye forsterkede maljer. Stort lager med rask levering og Prisløfte. Funker i stoff, plastik, skai eller skinn, og det følger med verktøy for å få laget hull i matrilet slik at du kan sette i maljene. Vi annbefaler deg å kjøpe en trykkknapptang som gjør jobben mye enklere.


Maljer panduro

Vokset, flate veiker montert på metallplate til gelelys eller lys av parafinmix støpt i glass eller lignende. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Vi holder lavest priser - slik er det bare, og slik vil det forbli. Din online Hobbybutikk med alt av hobbyartikler og gratis kreative ideer til hobby.


Vi gjør det enklere for deg sånn at du kan fikse hele julen på et sted. CChobby er en hobbybutikk for både private, institusjoner og engros.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg