fredag 23. juni 2017

Kalkgrå jotun

Det forstår vi godt da denne har en nydelig varm gråaktig tone. Ta en tur innom din nærmeste forhandler som har Jotun Fargesenter og se på den vakre fargeprøven! Se butikkoversikt her. En mørk gråbeige tone (greige) med varme i – en harmoni mellom brunt og grått. Kalkgrå og Washed linen fra Jotun Denna webbplats använder cookies för att förbättra funktionaliteten och användbarheten.


Genom att använda vår hemsida, accepterar du vår integritetspolicy. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Det første tallet (29) sier hvor mørk fargen er, det andre tallet (03) sier hvor mye kulør som er i malingen og det som står etter bindestreken sier hvordan kuløren er sammensatt.


Det kan vi lätt förstå då detta är en härlig varm gråton. Ta en sväng till din närmaste Jotun färghandlare och kika på de vackra kulörproverna! Hitta närmsta butik här.


Kalkgrå jotun

Men denne fargen vil f. En dempet brunbeige tone. Denne er mer beige enn grå, men gir likevel rommet en dempet og elegant stemning. Lyset gjør Washed linen ser mørkere ut en Kalkgrå på noen bilder. En lun og behagelig gråbeige (greige) tone. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


Soveromsveggene er malt med LADY Balance - Senses, sengegavlen med LADY Supreme Finish Matt - Senses og benken med LADY Supreme Finish Halvblank - Lys Antikk. Vi eksperimenterer For bare et par år siden ville alle ha en fondvegg. Gjerne en farge eller et mønster som fengslet blikket, men nå dør fondveggen ut. Forside Tapet, farge og maling NCS-kode for jotun kalkgrå ByggeBolig.


Soverommet har utgang til en romslig balkong som lett har plass til åtte rundt bordet. Veggene er malt i Kalkgrå fra Jotun , og gjør det store rommet intimt og hyggelig. Nattbordlampen er Ilse Crawfords w084tfra Wästberg. Farger til både interiør og eksteriør. Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer.


Vi entrer en ny epoke med fokus på sanselige verdier. Det handler om det naturlig vakre. I vår verden overføres dette til hjemmets vegger, som nå skal fremstå med en jevn og rolig overflate.


Kalkgrå jotun

Vi har også Skumring fra Jotun. Og det er nok av den enkle grunnen at vi har spisestuestoler med blålig stoff. Malingen er enda mattere enn før, og skal gi et eksklusivt uttrykk – i tillegg til å være mye mer slitesterk enn tidligere. Sammen med nylanseringen følger et flunkende nytt fargekart, med vakre farger.


Dette er det beste fargekartet Jotun har laget på lenge. Diskret En varm grå kulör med röda undertoner som ger den en ombonad värme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg