fredag 9. juni 2017

Bodum bistro brødboks

RUMsamarbeider med mange av Europas ledende designvaremerker og møbelprodusenter. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Bodum bistro brødboks

Legg til favorittmerke. Førpris 49- 20-Utsolgt i nettbutikk. Denne varen er ikke tilgjengelig for klikk. Lokket kan også brukes som skjærebrett. Måler 34x24x1cm.


Bodum brødboks i plast med bambuslokk. Selve brødboksen er laget i BPA-fri plast, mens lokket er laget i bærekraftig og miljøvennlig bambus. Sort brødboks fra Bodum.


Den stilige brødboksen med lokk av bambus passer perfekt inn i det nordiske kjøkkenet og holder brødet ferskt over lengre tid. De er forsynet med en luftventil i siden, så brødet bliver passende iltet. Lågene er fremstillet i miljøvenligt bambus, og særlig smart er det, at låget samtidg kan anvendes som skærebræt eller som serveringsbræt.


Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Les tester og omtaler før du kjøper. Flip the eco-friendly bamboo lid has over to use as crumb-catching lid cutting board.


Brødboks kan bruges på flere måder. The BISTRO Bread Box is made of sustainable bamboo and BPA-free plastic. Smart brødboks fra Bodum. Da brødboksen har indbygget luftventil egner den sig særdeles godt til opbevaring af brød der holder længere når det ikke kommer i køleskabet.


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Leter du etter bodum brødboks ? Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer.


Låget er lavet af bambus og kan brug es som skære- og serveringsbræt. Sammenlign pris på brødboks. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se beste pris fra over 5butikker. Du kan få brødkassen i farverne sort og hvid.


Drej det miljøvenlige bambu slåg for at bruge det som krummefangende skærebræt. Den er forsynet med en luftventil i siden, så brødet bliver passende iltet. Låget er fremstillet i miljøvenligt bambus, og særlig smart er det, at låget samtidg kan anvendes som skærebræt eller som serveringsbræt.


Bodum bistro brødboks

Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg