tirsdag 27. juni 2017

Hylleplater jula

Klassisk limtreplate som kan brukes til mye mer enn bare hylleplater. Fås i flere ulike størrelser for å passe til akkurat ditt prosjekt. TIPS: Lag dine egne hylleplater. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene. For en fullstendig hylle trenger du en hylleplate.


Hos oss finner du hvit hylleplate, sort hylleplate og smal hylleplate. Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig. Ekstra smart er hylleplatene våre med skuffer som byr på oppbevaringsmuligheter på innsiden også.


Vi har også brede hylleplater. Produktet har kantlist og kan brukes uten ytterligere overflatebehandling. Når man melaminbelegger en sponskive bruker man et impregnert laminatpapir. Hos MAXBO finner du det du trenger til ditt byggeprosjekt. Solide treplater som finnes i en rekke ulike dimensjoner tilpasset alle behov.


Melaminbelagte hvite hylleplater i ulike størrelser. Oppdag hva vi kan tilby deg! Med litt fantasi kan du bygge hva som helst, slik som for eksempel skap, hyller. Hyllas konstruksjon er ekstra solid siden den er 18.


Work hylleplate, melaminbelagt sponplate, 800x300xmm, FSC-godkjent. Med hobbyplater i ubehandlet eik får du enkelt flotte hyller og alt annet du vil bygge i solid treverk. Sikre at dine gaver kommer frem til Jul. Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager.


Hylleplater jula

Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk. Eller velg selv butikk fra listen. Jula Reol sjelden endret. Skal du plassere lette gjenstander finnes det smarte hyller i plast, for de tunge tingene er metallkonstruksjoner med solide hylleplater det beste. Verktøy og alt som følger med av skruer, muttere, beslag, bor - listen kan gjøres så lang du vil - krever praktisk lagringsplass.


Søker du etter en reol for boden, hobbyrommet eller garasjen så finnes den her. Fritzøe Engros' plater består av sammenlimte lameller i fulle lengder eller fingerskjøtt, og fås i en rekke ulike dimensjoner. Robuste, lettmonterte oppbevaringshyller med flyttbare hylleplan. Hobbyplater finnes også som. Til bøker og klær, i stuen, på barnerommet og entréen.


Jeg skal lage en garderobeløsning og er inspirert av slike klesstativ som ofte finnes i klesbutikker. Disse ser ut som de er laget av stålrør og skrudd sammen av. Rusta har varehus i Norge.


Hyller er noe man bare må ha.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg