fredag 23. juni 2017

Interiørblogg 2017

En interiørblogg skrevet av eieren av Drømmeverden interiør butikk og nettbutikk. Veien fra husbygging til et hjem. Linda bor i rekkehus fra 50-tallet og har en interiørblogg som bugner over av glade farger og herlige mønster.


Perfekt for deg som vil se noe annet en shabby chic-stilen. Kari Anne Marstein Kari Anne er en stor interiørentusiast og har en blogg med fargerike bilder av retromøbler og fargerike detaljer.

Stress er ut, sakteliv er in. Og, uansett hvor motstridende det kan høres ut, vil ny, smart og tidsbesparende teknologi hjelpe deg på vei. For noe må effektiviseres for å rydde tid til det vi har lyst til å gjøre.


En blogg om interiør, inspirasjon, DIYs, oppussing og litt til. I anledning Kählers 180-årsjubileum ble jeg invitert med på. Anette Philstrøm Karlsen fra Halden står bak bloggen anetteshus.


Her er mange flotte bilder, med fokus på detaljer. Jeg driver en interiørblogg som gir deg tips og inspirasjon til hjemmet samt gode løsninger på hvordan man kan kombinere dyrt design med rimelige DIY-løsninger for å få det til å se eksklusivt, moderne og stilig ut.

Nå ønsker vi naturen og det naturlige velkommen, ifølge Styrerud. Etter å ha kommet på idéen om å lage en festdag for Nib medlemmer, Glansdagen, ble dette også valgt som den perfekte anledning for å kåre landets favorittblogger i flere forskjellige katergorier på, så vel som Norges beste interiørblogg og bransjeprisen, hvor medlemmer av pressen velger seg ut sine kandidater, som så stemmes over. Mer miljøvennlig gulvtrend 22. Det vi bruker lenge, er et godt valg for miljøet.


Boligens nye gulv ikke et unntak, og trenden for tiden som kommer er. I jobben vår er vi innom mange ulike leiligheter og boliger. Ofte er dette nye boligprosjekter med mange boenheter hvor fokuset på fargebruk kan driste seg til enkelte arkitektoniske detaljer, og fargede elementer i form av ytterdør eller til nøds en utvendig vindusfarge.


Lene blogger om interiør, tipser om hva du kan lage av diverse med mye mer. Trenger ikke stort mer enn dette. En vittig og godt skrevet interiørblogg.


Bodil Bo Her er det inspirasjon som er greia, spesielt fine fotografier. Bo med barn Det sier seg nesten selv hva konseptet er for denne bloggen. Se flere blogger på blogglisten.


Vi vil også bruke mer farger enn tidligere. Linda Elmin - Hviit - viser en minimalistisk og nordisk stil der tingene betyr noe. En verden av interiørdesign, stylingtips og lekre hjem.


Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på år fra Mo i Rana.

Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. Bli inspirert av Jotuns fargekart, få nyttige tips og råd når du skal male og få personlig fargeråd fra våre fargerådgivere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg