onsdag 14. juni 2017

Ipad holder vegg

Sjekk ut Ipad Holder Vegg. Beste Priser På Ipad. Universalt nettbrettholder som monteres i bilens nattestøtter. Sett opp iPad på veggen ved hjelp av et veggstativ.


Et veggstativ er perfekt hvis du ofte bruker iPaden i samme rom, kanskje i kjøkkenet og for å se på oppskrifter. Velg blant et stort utvalg av stativer og fester for plassering av iPad.

ICY BOX IB-AC633-S Tablet PC Stand. Bordstativ for nettbrett. Et kit med iPad - holder og veggfeste med arm.


Denne stilfulle og fullt justerbare arm monteres på veggen , og du kan deretter plassere iPaden akkurat der du vil ha den, på rett sted og i rett vinkel. Med lade- og synkkabler, hodetelefoner og sleeves vil bruken av iPad eller nettbrettet ditt bli både mer praktisk og enkelt. Vi har en mengde futteraler og beskyttelsesdeksler til iPad.


Velg modell ut fra hvilke funksjoner du vil at etuiet eller dekselet skal ha og hvilken iPad -modell eller type nettbrett du har. Monter din iPad Air på veggen , på bordet, i bilen, i båten eller på gulvet.

Her finner du flere alternativer for hvordan du kan feste din iPad Air 2. Mange stativer kan også brukes når du har deksel på iPad Air 2. Når du setter den inn i en iPad holder , kan du lade den, bruke den som stativet mens du surfer og ser på filmer og mye mer. Finn Ipad Holder Vegg. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Wallee stativet, eller veggbraketten, bestør av en så kalt Wallee – et skall som festes på iPad -en – og et lite veggcelste som skrus i veggen. Ideen er at man setter veggfestene der det passer, på kjøkkenet, badet, kontoret osv, og så kan man henge iPad -en på veggen når man mener det er praktisk å ha den stående og ute av veien.


Sammenlign tilbud på Ipad holder i kategorien Tilbehør til tablet fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Tilbehør til tablet ved hjelp av vår tjeneste. Joby GripTight Mount PRO for iPad. Kjøp Ipad holder på Kelkoo. Port Controll Mount er den opprinnelige ”i- vegg ” feste for iPad , klar for både boliger og mer kommersielle institusjoner.


Enkle og fleksible stativer for gulv, vegg og bord. Expo iPad -stativet er veldig fleksibelt og låsbart iPad stativ. Padfix er en sikker og elegant iPad holder. Er du på utkikk etter en iPad stativ? Les også: De beste iPad -appene.


Besøk 123elektronikk og utforsk vårt brede utvalg av iPad -tilbehør.

Vogel produserer en serie med iPad - holdere for både bil- og veggbruk, sistnevnte både som punktfeste og med fleksiarm. Blir du kjørt rundt i en Brabus iBusiness, fulgte iPad -integrasjonen i kupeen kanskje med. For alle andre er imidlertid Vogels løsning er godt svar på freden i baksetet. Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din.


Du kan når som helst. Hos BilXtra får du et stort utvalg av nettbrett- og ipadholder til bil. Med en ipadholder som kan monteres til nakkestøtten kan du underholde barn og andre. Uansett hva slags løsning du er ute etter finner du det du trenger her.


Universalholder som også kan brukes til GPS eller DVD-spiller. Festes med sugekopp i frontruten eller i stengene til nakkestøtten med det medfølgende festet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg