tirsdag 13. juni 2017

Løken bunad herre

Løken bunad herre

Vi tilbyr et stort utvalg herre - og damebunader. Se våre bunader og bestill i dag. Bunader for enhver anledning. Send inn kontaktskjema.


Løken bunad herre

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Sølvet til drakten er i. Jakken har svart silkefor innvendig. Det var Bondekvinnelaget som fikk med seg Halvdan Arneberg på utarbeidelsen av bunaden. Mange ønsker i tillegg et sølvbelte.


Stort utvalg innen bunadsølv og annet bunadstilbehør. Den originale bunaden fra Norsk Flid Husfliden Norsk Flid Husfliden er landets ledende produsent og distributør av bunad. Når du kjøper en bunad hos oss, kan du være sikker på at du kjøper en original bunad. Bjørklund fører bunadsølv fra distrikter!


Selv om noen velger bunad etter utseende, er vår erfaring at de fleste vil ha en bunad som de selv har geografisk. Norges største presentasjon av bunader. Bli blant de første som får vite om nye produkter og tilbud ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev.


Har du bunad , så har du alltid noe å ha på deg i barnedåp, konfirmasjon, bryllup, jubileer og andre begivenheter - og ikke minst på 17. Løken herre knappehølje. For mange er bunaden tradisjon og den viser identitet. Godt håndverk og materialer av høy kvalitet er viktig. Broderiene til bunaden er utarbeidet av Halvdan Arnesen.


Løken bunad herre

Herre There are products. Skjorta er i hvit lin og har broderte motiver på krage, bryst og armlinninger. Lua og veska lages i samme stoff som liv og kjole, og har flotte broderier. Det er laget både cape og trøye til bunaden. Undersøk tradisjonen for din bunad , det finnes stor variasjon i håroppsetting i de ulike områdene i landet.


Spør renseriet om de har erfaring med rensing av bunad. Selv om vi lager mest bunader fra Vestlandet (Sunnmøre, Romsdal, Nordmøre, Nordfjor Sunnfjord og Sogn), så leverer vi bunader fra hele landet! Både til barn, dame og herre fra de fleste distrikt i Norge. Om skredderen sier Eidnes i en artikkel at: Han hadde i læreåra sine og seinare vore med å sy nordlandsbunad for menn.


Løken bunad herre

Nytt bunadsølv til de brukte bunadene kan du kjøpe her! Nord Hordalandsbunad herre kr 000. Men så er det det, da, at alle bunader har sine særpreg, som skiller dem fra de andre. Og hvis du tar bort det ene særpreget etter det andre, hva står man da igjen med?


Og alle bunader som har dype historiske røtter har også fra gammelt av ganske romslige rammer. HER FINNER DU FLERE LOMMEUR. Fraktfritt ved forhåndsbetaling gjennom netterminalen i kassa. Hos oss handler du bunadskniv trygt med dagers returrett og pengene.


Haugtussa kan tilby utleie av et begrenset utvalg bunader og drakter til dame og herre. Utenom høysesong tar vi imot omsøm og enkel reparasjon av bunader. Skal bunaden være klar til en spesiell anledning, er det lurt å være tidlig ute.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg