tirsdag 6. juni 2017

Trender 2017 klær

Trender : Få med deg de. Hva er vel bedre enn å krype opp i sofaen i noen ordentlig deilige klær en kald høstkveld? Vi har plukket ut våre favoritter!


Jeg er ikke fan av trender , det er for meg hjerteknusende å se folk i like klær. Jeg håper derimot at folk blir mer særegne og ikke kopierer andre bare fordi det er i motebildet.

Høstens viktigste plagg har du allerede har i garderoben Vi viser deg høstens og vinterens største hits, og du har garantert noen av tingene i garderoben allerede. Enten du går for en gjennomsiktig topp eller en ytterst utringet skjorte eller blazer skal BH-en din være synlig. På catwalken var trenden tolket forskjellig - hos Nina Ricci og Balmain var trekant-BH-er en del av modellenes antrekk, men hos Prada og Céline var den stylet utenpå klærne. Fra festival trender og bonderomatikk til badetrender.


Se de hotteste trendene for damer og få inspirasjon i vår trendshop hos bonprix. Stil og popularitet i fremtiden, i hvert fall noen ganger, og skiller seg totalt fra forrige trender , men likevel, er en direkte konsekvens av dem. Om psykologi av masser av mennesker, fordi det ligger i menneskets natur å søke utvalg og selv urimelig å endre humøret.


Kjærlighet, makt, energi, sinne og erotikk er ord vi forbinder med fargen, som også gjør at den oppleves ekstra intens satt i en motekontekst.

Dette mener bidragsyter Bjørn K. Haugland alle ledere må få med seg. Vi elsker høsten og alle de nye trendene som følger med den nye sesongen. Alltid stort og oppdatert utvalg. Kjøp klær på postordre eller nett. Blends samlinger representerer en moderne og maskulin stil for deg med en urbane livsstil.


Oppdag de nye klær trendene på Stylight. Høstens trender og tendenser: Vi går mindre i flokk 01. Mangfol større variasjon, personlig uttrykk og mer komplekse fargepaletter. Her er de viktigste trendene og tendensene på interiørfronten fremover. På forestillingene ble designere vist i det ellerannerledes kjente trender.


Likevel klarte de å utvikle en viss fasjonabel håndskrift i kommende sesong. Han vil bli mer tiltrukket av de fasjonable bildene fra forrige århundre. Gå trygt i piggsko fra Icebug. Landskapet blir stillfarent, konturer flates ut og kontraster forsvinner.


Grunntonen er dempet med en behersket balanse mellom varmt og kaldt.

På kveldshimmelen gløder gyldne rødtoner fint mot kjølige blåtoner. Vi tuller oss inn i varme klær , lag-på-lag, og kryper inn i varme hus. Hovedinntrykket er lunt, litt reservert og privat.


For å være helt ærlig så har jeg aldri bekymret meg for trender. Jeg går etter magefølelsen og utvikler kolleksjoner derfra. Til sesongens kolleksjonen hadde vi et trang for å bruke dristige farger og skape en interessant miks av blomstermønstre, ruter og striper i farger som oransje, gult og blått. Vi tilbyr et unikt utvalg av klær på nett.


Revolusjon i butikkene. I framtiden tror vi det vil bli færre, men bedre butikker. Med en redusert portefølje av butikker vil detaljistene kunne investere mer for å sikre at de butikkene de faktisk har dekker forbrukernes behov. Digger den crazy fuskepelsen, en av høstens og vinterens store trender ! Alle trender er produkter av tiden vi lever i og her i Skandinavia er vi nær toppen av behovspyramiden.


Mange av oss har dekket alle de grunnleggende behovene og vel så det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg