mandag 5. juni 2017

Hydraulisk tømmerhenger atv

Solid henger som opprettholder stabiliteten selv på ujevnt terreng. Hvilken tilhenger trenger du? Hvordan laste tilhengeren riktig? Hvor stor tilhenger kan jeg kjøre? Tysse har tilhengeren for deg.


Stort utvalg i båthengere. Les mer og finn forhandler! En maskin, hvor lek og arbeid blir til ett. Kranen kan utstyres med hydraulisk fjernstyrt vinsj og skuffinnsats, slik at du får større nytte av vognen.


Vognen leveres med olje i systemet, prøvekjørt og med mm leddet kuledrag. Et fleksibelt innsatsplan er tilgjengelig som tilbehør, se mer her. Her kan du lese om vår tømmerhenger med fremdrift. Klypelasterventil finnes i to.


Hydraulisk tømmerhenger atv

ATV - Tømmerhenger med stålkasse og hydraulisk tipp (2-akslet) GALVANISERT! Galvanisert tilhenger med m³ kasse, som kan tippes ved hjelp av hydraulikkstempel. Kassen kan også åpnes i begge ender.


Krever strøm fra ATV , traktor eller lignende. Mange bruksmuligheter. Støtteben inngår ikke. ATV tilhenger med m³ kasse, som kan tippes ved hjelp av.


Solid rammekonstruksjon og en lasteevne på hele 7kg gjør dette til en meget allsidig tilhenger som kan brukes til svært mange oppgaver! Hydraulisk tømmerhenger med drift, bremser og kran. Frank syntes det fungerte veldig bra og ble ikke mindre sugen på tømmerhenger et. Passer også utgått tømmerhenger. Komplett med vinsj og svingbar kran for enkel løfting.


Høy løftekapasitet for håndtering av grovere. LILLESETH KOMBIJAKTHENGER TIL ATV. En tømmerhenger har to tømmervugger som du kan justere i lengderetning. Svært robust og praktisk tømmerhenger som er et selvsagt valg for den som har ATV og driver skogbruk.


Montana Tømmerhenger. Fullgalvanisert tømmerhenger for transport av ve tømmer, byggmaterialer etc. Henger er solid bygget på 70mm hovedramme, med pendlende og klatrende boggie.


Smørepunkter på pendel og svingbart drag. Frontgrind kan forflyttes trinnløst på hovedramme etter behov. KUPP TØMMERHENGER ATV 4xrobson drift, HK motor.


Hydraulisk tømmerhenger atv

Dette er rimelig så skal du sikre deg henger når dem er leveringsklar så ta kontakt snarest på e-post. Du kan kjøre robsonhjul hydraulisk opp slik at. Atv tømmerhenger med kran fra Kr.


Har du kjøpt deg henger? Går selv og lurer på og kjøpe hydraulisk tømmer henger til atv med Robson drift. Men lurer litt på å gå på en av di billigere. VALG AV TØMMERHENGER ? Kraftig ATV -henger med hydraulisk tipp og løftekapasitet på hele 600kg. Se vårt store utvalg her!


Lang kasse med karmer i god finish. Rammeverket er ekstremt solid og laget for mange løft! Denne hengeren er perfekt til bruk bak ATV , små traktorer eller liknende. Hengeren gjør det enkelt å flytte masser, samt å spre massene utover ønsket område. ATV med tømmerhenger kan man også gjøre en god.


Norsk forum for firehjuling atv quad – en avdeling i 4x4norway. Er det sånn tømmerhenger med hydraulisk kran vi snakker om her? Fullvuxen huggarvagn till din ATV. Ett kraftpaket med hydraulkran, drivning och eget hydraulsystem.


BK-Hengeren ATV Kombi Vare- og tømmerhenger til ATV. Vi har et bredt utvalg av UTV, minitraktor og ATV hengere. Våre selgere hjelper deg med transporthengere, flerbrukshengere, tipphengere, tømmerhengere og andre tilhengere til terrengkjøring. I tømmerhengersortimentet finnes det en rekke proffmodeller med kran og hydraulikk. Dette fungerer svært bra da jeg har meget bratt tilkomms vei, og hadde problemer med å komme opp med boggi hengeren.


Vogna har brems på ett hjulpar, men pga. Jeg har pigget med industi pigg og dette fungerer brukbart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg