torsdag 22. juni 2017

Boligstylist pris

Vi hjelper deg å gjøre boligen delikat og innbydende slik at den kan vises fra sin beste side. Skal du pusse opp eller trenger rådgivning og hjelp til innredning? Vi kombinerer de fineste produkter fra nettbutikken med andre stilfulle og unike gjenstander for å fremheve akkurat din bolig på markedet, slik at du får den beste prisen. Ved delstyling gjelder alltid egne priser.


Boligstylist pris

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud. Noen boliger mangler kun planter og det lille ekstra mens andre mangler stort sett alt. Prisen øker etter antall rom og størrelse på bolig, men også etter hvor mye du har fra før og hva som mangler. Prisen i denne sammenligningen er ikke nødvendigvis hva det kommer til å koste til slutt.


De fleste gir prisberegning gratis og uten forpliktelser. Vi tilbyr stylingtjenester av boliger. Styling og innredning av boligen din vil gjøre den mer attraktiv i boligmarkedet og øke interessen for et større utvalg av kjøpere. Vi vil alltid tilpasse innredningen av boligen etter boligens alder, beliggenhet og stil.


En styling av oss vil gjøre boligen din innbydende og delikat. Eier mottar en rapport på stedet der anbefalte endringer er godt forklart. Her tilføres ikke boligen noe.


For boliger over 3kvm vil det bli et tillegg på kr 25- inkl. Folk setter generelt av for liten tid før et salg, sier Liv Ellefsen, boligstylist i Inviso Regi. Ikke minst vil du få godt betalt for tiden du bruker på det. Et positivt førsteinntrykk er avgjørende.


Boligstyling AS tilbyr tre former for styling. Våre stylister vil skape et nøytralt og smakfullt interiør, som viser boligens unike potensiale. Hvorfor bør man benytte en boligstylist ? Førsteinntrykket og bildene i boligannonsen er avgjørende for om de potensielle kjøperne tiltrekkes til din bolig.


All erfaring viser at styling gir høyere pris og raskere salg. Jeg oppnår bedre pris på boligen ved bruk av profesjonell styling. Du kan gange prisen på boligstyling med 1 i forhold til hva du får igjen. Når du skal selge det dyreste du eier vil du gjøre alt for å få flest mulig potensielle kjøpere interesserte. Du kan dermed oppnå både et raskere salg og høyere pris.


Boligstylist pris

Pris per time for utført arbeid: kr 2. Timeforbruket er anslått basert på erfaring fra tilsvarende oppdrag, dog er det kun å betrakte som et anslag, endelig timeforbruk kan variere. Endelig antall timer ved sluttføring av oppdraget kan derfor avvike utover antall timer estimert og lagt til grunn i dette tilbudet. Pris for tilsendt rapport, ca kr 7inklusive mva. Priser som her er oppgitt er veiledende priser hos Rom for Rom.


Prisene varierer noe fra firma til firma. Vi kan hjelpe deg med å fremheve boligens beste sider slik at du får best mulig pris. Stilen vår er akkurat som Hviit: Lys og nordisk med fokus på godt design i beste kvalitet.


Se min blog med knap 2. Tina Dalbøge Risskov v. Salg eller utleie av bolig eller næringslokaler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg