torsdag 1. juni 2017

Liten paiform

Finn liten paiform nå på Kensaq. IKEA - VARDAGEN, Liten paiform , offwhite, Vask produktet før første gangs bruk. Hvis du er på jakt etter en liten terteform eller paiform med løs bunn er dette settet med to stykker produktet du er ute etter. Den løse bunnen gjør at det er lett å få disse ut av formen. Lag pai eller terte i porsjonsstørrelse med slike mini paiformer.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.

Er du på utkikk etter en god paiform eller en terteform, kan du avslutte jakten her. Vi har ildfaste former i porselen fra blant annet Pillivuyt. Vi har utstyret du trenger for å bake, fra bakeformer og litermål til kjevler og mye mer. Ta en titt på utvalget vårt på IKEA. Flott liten firkantig rektangulær paiform fra Patisse for å lage små pai, minipai eller terter.


Denne er 13x8cm i størrelse, er hvit på innsiden og har en flott. Kjøp Liten paiform på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Liten paiform i kategorien Gryter, panner og bakeutstyr fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Gryter, panner og bakeutstyr ved hjelp av vår tjeneste.

Utover den klassiske runde paiformen har vi paiform fra Master Class med små ventilerende hull slik at du garantert får en gjennomstekt og sprø bunn. Patisse har kommet på noe så genialt som en paiform med en liten kniv i bunnen som du enkelt dreier en runde i bunnen for at bunnen skal løsne fra formen. La det øverste papiret deigen er pakket inn i sitte på, og fyll formen med rå erter eller ris. Epler Kremfløte, is eller vaniljesaus Paiform ca.


Min form er firkanta (ca. x cm), du kan godt bruke en liten paiform eller en liten springform. Har du ikke hjemmelaget jordbærsyltetøy, bruk det du har. Bare tilsett bittelitt vann, slik at det blir litt flytende. Mønsteret ble ikke som jeg hadde håpet, men det er vel prisen jeg må betale for å bruke et hjemmelaget syltetøy. Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt.


Ildfaste former lar deg spille bredt og eksperimentere på kjøkkenet. Former med og uten lokk, små og store former. Smør en liten paiform med olje og hell røren i. Liten porsjonsgryte som passer både til forrett, hovedr. Stort utvalg - God service - Rask levering - Sikker betaling - Klarna checkout - Fast frakt 99. Hent på lager i Oslo.


Paiform i originalutforming med buet kant og flat bunn. Pillivuyt-porselenet er svært slag og støtsikkert samt tåler store temperaturforskjeller. En holdbar ildfast form gjør steking og ovnsbaking til en lek.

Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen! Fyll den med det du selv ønsker og etter en kort tur innom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg