fredag 9. juni 2017

Demring til bomull

Rommet ligger nordvendt og med kun et vindu kan lyset være kaldt og blålig. Demring luner rommet og fremstår nøytral og fin, og best av alt er at den går til alt! En ren, mellomgrå tone som gir et lyst, delikat utseende. Tidløs som grunntone i andre rom, men husk at alle.


Demring til bomull

Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Men Ascott virker jo være et veldig godt alternativ hvis man har lyst på grå vegger.


Vi kikket i utgangspunkt på flere av gråfargene til jotun bl. Neutral var helt uaktuell derfor og demring var også veldig kall. Det er visst heller ikke noe sjakktrekk å blande matrix med bomull og desslike.


Antikkgrå og demring er fin men liker kanskje demring best men frarådes pga bomull ? Grå harmoni er så nydelig men malte med glans 1 vil den se mer lysere med matte vegger? Grå skifer er fin til peisen tenker jeg. Men lurer på en ting -hvis vi ønsker nøytrale grå - så ser på morgendis og nøytral - vil de ikke passe til bomull ? Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Kalkgrå og Sober er uslåelig i kombinasjon. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.


Rask levering og super service! Den bør heller ikke bli for mørk slik at veggene får altfor mye oppmerksomhet. Den må ikke virke beige men heller ikke blå. Jeg velger mellom følgende farger: Demring , Hvit lin eller Ascott men jeg klarer ikke å bestemme.


Demring til bomull

Setter du Chi sammen med Egghvit eller Bomull , vil de se enda mer gulaktige og litt skitne ut. Velger du Chi på veggen, kan du gjerne ha samme farge på lister og detaljer, og kanskje heller variere litt i glansgrad. Et fint alternativ for dem som synes Egghvit og Bomull er for gule, men heller ikke ønsker. Bomull – en gulaktig hvit tone som ikke fungerer like godt til alle veggfarger.


Gulv- og vinduslister er malt i fargen bomull. Inntil de nyere røde fargene er derimot både Egghvit og Bomull fine. I lang tid har dette vært en selvfølge og ganske uproblematisk, men med dagens fargetrender setter fargen sine begrensninger. Dette er ikke en nøytral hvitfarge, i motsetning til hva mange tror.


Demring til bomull

Slike gylne hvitfarger vil virke gule når de er kombinert med kjølige nøytrale gråfarger. Vi valgte Demring på kjøkkenet vårt nå da vi skulle male om, nettopp fordi det er en varm og lun gråfarge, ikke kald og industrialistisk fordi den har en tone gult i seg. Samme kode med og uten S kan nemlig bety at fargene er ulike.


Et eksempel er Jotuns velkjente farger Egghvit og Bomull. Setter man fargene opp mot hverandre vil man kunne se en liten nyanseforskjell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg