fredag 23. juni 2017

Antikk konsollbord

Kjøp konsollbord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Senger til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli.


Elegant og tidløst konsollbord med bordplate i råmetall-finish.

Understell i sort jern gir et stødig og soli. Vi har konsollbord i metall, tre, glass eller stein. I sortimentet vil du finne alt fra nordisk stil til trendy betong, slik at du kan finne et konsollbord som kan fungere som det perfekte supplement til din akkurat din stue!


Konsollbord i antikk messing. Med et slikt bord velger du helt selv hva du vil bruke det til og på den måten kan det møte alle dine behov. Hvis du har esktra plass i entreen og kunne tenke deg et konsollbord er utvalger vårt det opplakte stedet å starte. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av.


Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven.

Tidløst, industrielt og minimalistisk konsollbord laget av aluminium og jern, med en topplate i en antikk messingfinish. Her finner du smarte designløsninger som for eksempel et flyttbart avlastningsbord med hjul, eller konsollbord med både åpen og skjult oppbevaring i form av skuffer og hyller. Med gjennomtenkte farger og materialvalg kan du skape akkurat den stemningen og atmosfären som du ønsker.


Et konsollbord er både et praktisk og dekorativt møbel. Messing konsollbord i antikk messing. De tar ikke opp mye plass, men de kan puste nytt liv inn i et rom.


Pent og praktisk Clara konsollbord med en rustikk finish. Vi holder til i Nordhordland utenfor Bergen. Topplaten har en antikkgrå, men ikke fullstendig dekkende farge. Fargevariasjon vil derfor være en.


Englesson og artwood gardin og møbelstoffer på bestilling gardin og møbelstoffer på rull bor konsollbord , lampebord og kommoder solavskjerming fra kirsch, weba og toso sisaltepper og ulltepper på mål med valfri kant lamper som bordlamper, vegglamper, taklamper og stålamper puter interiørvarer som lysestaker, telysholdere, vaser. Dette har ingen maken til! Gode minner, stil og historie.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Vi hjelper deg å finne de antikke gjenstandene du leter. Se vårt store utvalg av konsollbord her.


Aase Antikk har års erfaring med antikviteter i Stavanger og Rogaland.

Moderne møbler og interiør av god kvalitet. Finn ditt nærmeste varehus på skeidar. Stort antikt speil i Gustavianskstil med konsollbord Begge malt i gull. Et stilrent og flott konsollbord i naturfarget eik, med skuffer til oppbevaring.


Restaurert og i fin stand. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Chateau Rundt Spisebord Lys Antikk - Nova Solo.


Linn konsollbord er en klassisk og moderne konsollbord som fungerer svært godt i de aller fleste rom. Med en stor skuff og to åpne hyller er det muligheter for praktisk oppbevaring. Et antikt vitrineskap passer perfekt til den klassiske innredningen, se våre antikke vitrineskap og få leveret på døren.


Bilde av butikken i dag. Ferdig å tapetsere, det ble stor forandring! Nå skal brannmuren males, og så er det inn med møbler og ting.


Rødseth Orientalske Tepper - Selger orientalske tepper med flott kunst og antikvarisk preg fra midtøsten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg