fredag 2. juni 2017

Magnor nisseservise

Magnor glassverk historisk i Norge. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss. Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner.


Vi samarbeider med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag. Vi ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. Selger glass fra nisseservise serien til porsgrunds porselen.


Til serveringen finner du i Porsgrunn Nisseservise et bredt utvalg av skåler og fat. Bestill Porsgrunn Nisseservise hos CG. I Porsgrunn Nisseservise finner du også ulike vinglass, terrin, eggeglass, ostehøvel, servietter, bestikk, salt og pepperbøsser og mye annet.


Christiania Glasmagasin har alt du trenger til julen. Om du leter etter julepynt eller andre juleprodukter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask.


Jeg ønsker meg dette, da det hadde vært fint med et nisseservise til jul. Tror hele familien hadde blitt veldig gla så krysser fingrene! Ha en vakker førjulstid!


Gjelder ikke allerede nedsatte varer, varer merket med. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på. Samme serien som Porsgrunn sin nisseservise. Her vises alle våre julevarer.


Du kan sortere på merke eller produkttype i menyen under, i tillegg til at du kan sortere på prisgruppe. Bilder av mange krus og kopper du kan kjøpe online. Samlekrus, kopper med print og fotokrus er populære produkter. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Om det skulle være fra nisse serien, et kaffeservise eller noe annet fra Porsgrund Porselensfabrikk.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Gammeldags Jul fra Firkløveren Gammeldags Jul er et nisseservise fra Firkløveren, illustrert av Lars Carlson. Svenske Lars Carlson er en anerkjent illustratør, og står bak flere av de klassiske julekortmotivene vi er så glade i. Det er i bruk enda, og suppleres jevnlig. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Vi hos glassoginterior. Juleservise med kristtorn og kongler. Alle deler feilfri og som nye.


Nå er det barnebarna hans, Bjørn Reidar og Vigdis Mæland som driver butikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg