mandag 5. juni 2017

Grå beis

Finn grå beis hvis du ser nå. Beis brukes mer og mer på moderne arkitektur og gråtoner er blitt særlig populært den siste tiden. I dette fargekartet gir vi deg alt fra myke, lyse gråtoner til de mer dramatiske og mørke nyansene. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene.


Terrassebeis er en silikonalkydbasert oljebeis med en høy vann- og UV-resistens.

Den egner seg godt for alt impregnert tre utendørs der en kulørt overflate ønskes. Her er de brune, grå , sorte og røde fargene som dominerer. Ta hensyn til den norske tradisjonen av fargebruk i fjellheimen. Transparente beis som fremhever trestruktur egner seg svært god i dette landskapet, både til hus og hytte.


Vegger får struktur og liv. Beisen påføres i fiberretningen med en pensel eller svamp. La beisen trekke inn etter produsentens anvisninger, og tørk deretter bort overflødig beis med en svamp eller lofri klut.


Når beisen er helt tørr (les bruksanvisningen på boksen), gå lett over overflaten med stålull nr.

Faspanel er en gammel og tradisjonsrik panel. Mye benyttet i eldre hus, men har fått økt popularitet i nyere tid. Benyttes både på vegger og i tak.


Det naturlige står sterkt i trendbildet for interiør, og mange vil gjerne at verandaen skal se naturlig værbitt ut, men samtidig vil de ha den beskyttelsen som beis gir. Utetrendene følger trendene som gjelder inne. Mange har de siste årene valgt å male husene sine i mørke toner, som brunsvart, og da passer grått veldig godt, sier hun. Slik løser du det: Påfør første strøk i fargen Snøheim på den gule panelveggen.


Påfør deretter siste strøk i en annen farge - som her i en grå drivbeisfarget nyanse. Da vil du få et lysere resultat, og det er enklere å oppnå de lyse grå og brune fargenyansene uten at den opprinnelige gule fargen påvirker resultatet. Disse beis - og malingfargene gjelder nå!


Ta naturen på alvor med beis ! Akkurat nå er beis , og da nærmere bestemt en vakker bukett med gråtoner, det desidert hotteste eksteriørproduktet. Man ønsker at strukturen i treverket skal komme frem – det skaper ekstra liv i overflaten. Levegg Høvlig 180x180cm Grå beis Bli den første som vurderer dette produktet. Elementveggen blir levert med høvlet panel på den ene siden, og uhøvlet panel på den andre. Fargekart med hvite, grå og beige farger fra Beckers.


Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende.

Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best. Hei, vi flyttet inn i et hus for år iden med mørkebrun terrasse, går utifra det var beis , men kunne ikke se noe trestruktur gjennom. Vi gikk på med terrasserens og terrassevasker på høytrykkspyleren. Fikk bort nesten alt av den brune fargen.


Beiset den etterpå i forholdsvis lys grå , ble overaskende bra resultat. Har et prosjekt hjemme som jeg holder på med. Nå er jeg kommet til bordplate som jeg har laget av planker som er satt sammen.


Har kjøpt meg drivved beis her om dagen og har malt et strøk ikveld. Trodde det skulle bli brunt. Skal ta to strøk med den. Men litt usikker nå, siden den er.


Reduserer vedlikeholdskostnader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg