mandag 26. juni 2017

Lystette rullegardiner

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Finn lystette rullegardiner hvis du ser nå. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen.


Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen. Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset. Hos oss får du både mørkleggingsrullegardiner som holder sommerlyset ute og panelgardiner som myker opp lyset som kommer inn.

Rullegardinen leveres både med kjedetrekk og som trådløs. Lystette slipper ikke gjennom lys og mørklegger rommet ditt fullstendig. Batterilader er inkludert. Ensfargede, lystette rullegardiner som du får i en rekke farger og størrelser. På baksiden har disse rullegardinene folie som ikke bare holder lyset ute.


I tillegg til å forhandle merkevarer som Faber og Velux, produserer UNIG kvalitetsrullegardinene UNIG BASIC og UNIG LUX. UNIG bruker de samme komponentene som kjente merker og går ikke på kompromiss med kvaliteten. De fleste rullegardiner installeres med kjedesnorer som ikke er like lett å vikle rundt halsen, og som kan enkelt kan hektes opp på en krok festet til veggen.

Varia rullegardiner er av den beste kvalitet og svarer til de rullegardinene du finner hos den lokale gardinbutikken din. Smarte og praktiske rullegardiner. Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig design og materialer. Velg mellom lystette mørkleggingsgardiner, lysfiltrerende rullegardiner , og duo rullegardiner.


Eksklusivt og fargerikt design. Bare fantasien setter grenser. Plisségardiner er en type gardin som minner om en kombinasjon av persienner og rullegardiner.


Det er en gardin som man heiser opp, men i stedet for å bli rullet opp, er gardinstoffet plissert i mange små bretter. Trekkspilleffekten gjør at når du heiser opp gardinet, bretter stoffet seg pent sammen og tar minimalt med plass. Der plisségardiner kan gi et litt lettere uttrykk, er rullegardiner for det meste bare praktiske. Når de er rullet opp, er de nesten ikke synlige og tar minimalt med plass.


Hvorfor velge rullegardiner ? Spar Kjøps Nyhetsbrev. Du kan velge mellom modeller i ulike farger. Jemtex sitt store utvalg av materialer, farger og mønster skaper mange kombinasjoner, som gir muligheter for spennende og personlig innredning. Hos oss kan du få rullegardiner som passer de fleste vinduer, i mange ulike størrelser og former.


Kjøper du helt lystette gardiner er du sikker på at du får det mørkt i rommet selv om solen skinner rett på vinduet.

Husk at hvis du ønsker et helt lystett rom må du også tenke på hvilken gardinstang du velger, bruk gjerne en gardinstang som er buet på sidene, slik at du også får tettet på siden av gardinene. Gardiner kan både dekorerer et rom, samtidig som det gir deg muligheten til å kontrollere et rommets lysforhold. Velg blant alle våre gardiner her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg